Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +3
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.9% (183)
- nie 69.1% (409)
Proszę o odpowiedzi bez wycieczek osobistych.
#lgbt #geje #dziki #jelenie #bekazkatoli
> a po co robić b----l w terminologii
> Rzeczy identyczne funkcjonalnie powinny się nazywać
- płcie są dwie
- płcie rozróżnia się na podstawie kilku kryteriów z których wszystkie wskazują na on albo ona
- ekstremalnie rzadko osobnik ma niejednoznaczne cechy płciowe, wtedy można działać medycznie, hormonalnie itd
@gzres: Chyba najbardziej z wiedzy o biologii. Natura tak to zorganizowała, że ludzie, zwierzątka, ale i roślinki mają płeć. I o ile w przypadku roślin to nie niezbyt zachodzi, to w przypadku wielu zwierzątek jak i człowieka po urodzeniu potomstwa opiekuje się nimi tatuś i mamusia. To tak naturalne,
Zauważ, że natura tak to zorganizowała, że istnieją homoseksualiści. W przypadku wielu zwierzątek natura też tak to zorganizowała, że potomstwem opiekuje się tylko Jeden rodzic. To dalej są kwestie dyskusyjne, ale ja nie o tym bo co do zasady się z tym zgadzam. Wszystkie badania potwierdzają, w pełnej rodzinie dziecko jest statystycznie szesliwsze i "lepsze" pod praktycznie każdym względem.
Na jakiej podstawie zakładasz, że natura tak to zorganizowała, że istnieją homoseksualiści - skąd wiesz, że homoseksualizm nie jest wynaturzeniem? *
* Na pewno ewolucyjnie jest ślepą uliczką.