Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +3
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.9% (183)
- nie 69.1% (409)
Proszę o odpowiedzi bez wycieczek osobistych.
#lgbt #geje #dziki #jelenie #bekazkatoli
@gzres: Doskonale rozumiem, że każdy może adoptować dziecko niezależnie od orientacji seksualnej. Polskie prawo w żadnym miejscu nie dyskryminuje homoseksualistów i tego w żadnym wypadku nie chciałbym zmieniać.
@husspol: xDDDD zawsze poznasz, można udawać ę ą miłosiernego ale w końcu dulszczyzna wybija :)
@husspol:
@gzres: Tak. Wiele badań - przytaczanych też niejednokrotnie na Wykopie - wskazuje pewnie korelacje między zachowaniami homoseksualnymi i pedofilskimi, co za tym idzie zwiększoną reprezentację pedofili w tej grupie (nie pora na dyskusje o ile, niektórzy podają mnożnik 20, dla mnie wystarczyłby 1.5). Wynika z tego, że dziecko trafiające do normalnej rodziny ma mniejsze szanse na bycie przez swoich rodziców wykorzystywanym seksualnie - uważam więc,
https://www.researchgate.net/publication/21598484_The_proportions_of_heterosexual_and_homosexual_pedophiles_among_s-x_offenders_against_children_An_exploratory_study
@slepywidzi: Mój angielski chyba trochę nie domaga, albo nie ma tutaj nic, co odnosi się do mojej wypowiedzi, mógłbyś ewentualnie streścić?
Czy gdyby czysto teoretycznie się okazało, że badania, które czytałeś są błędne, a nowe badania, które nie zawierają owych błędów wskazują, że takiej korelacji nie ma - czy zmieniłbyś zdanie?
@husspol:
Nie ma takich badań, są badania z których wynika, że p-------a nie ma nic wspólnego z orientacją seksualną. Jeśli kogoś pociągają kobiety albo mężczyźni, to nie dzieci, bo dziecko nie ma
@gzres: Krótko mówiąc: nie.
Szerzej pisząc, pytałeś czy istnieje jakieś uzasadnienie pozareligijne, podałem jedno, które wydaje mi się bardzo ważne. Pewnie znalazłbym coś jeszcze (albo i nie), ale to - pozareligijne -
Skąd to wiesz? Skąd ta informacja? Czy czerpiesz bardziej z biblii czy ze swoich obserwacji? Skąd wiesz jaki jest boski plan?