Aktywne Wpisy
przecietny_facet +79
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
drobne_na_taryfe +735
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Witam wszystkich, jestem po upadłości konsumenckiej. Trochę to zajęło ale splaciłem długi rodziców i powoli zaczynam myśleć o własnym mieszkaniu. Po wstępnym spotkaniu z specjalistą od kredytów mieszkaniowych dostałem informację, że dla banków jestem spalony i nigdzie nie dostanę kredytu (nawet z żoną) . Czy ktoś ma jakiś pomysł jak sobie poradzić z tym? W świetle prawa jestem czysty, bez żadnych zobowiązań, długów. Moi rodzice zadłużyli mieszkanie w którym mieszkałem i w 18 urodziny stałem się również dłużnikiem. Czasu już nie cofne ale wychodzi na to że jestem skazany na wieczne wynajmowanie mieszkania.. Moja żona jest wściekła na moich rodziców a ja jestem w kropce..
#kredyt #wlasnemieszkanie #upadlosckonsumencka
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Można też pytać w SKOKach, funduszach hipotecznych i innych instytucjach. Będzie drogo i niekorzystnie.
Wyjściem jest rozdzielność i kredyt na samą żonę.
Pytam, bo spłacam właśnie długi po rodzicu, i miałam nadzieje, że kiedyś będę "czysta" dla banków ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Irie_: Upadłość. Całkowicie dyskwalifikuje w oczach banku.
W Twoim przypadku po pięciu latach od spłacenia zobowiązań będziesz "czysta".