Wpis z mikrobloga

@Protector: XD, dołożą kolejny aparat na wzór Huawei P20 Pro i wsadza nowego snapdragona i większa baterie. Nie te lata jeszcze Mirku na wykrzywiony ekran. Jeden Mirek mi powiedział ze Galaxy X będzie miało 6 obiektywów z tylu :D. Jak powiedziałem to przedstawicielowi Samsunga to się roześmiał :D.
  • Odpowiedz
@Aeny: Mam xiaomi i... nie poleciłbym.

Wielokrotnie zacinał się uʎsʎʍɹnʞs na ekranie dzwonienia, ostatnio zaciął się, jak dzwoniłem na karetkę i nie mogłem przerwać rozmowy... Muszę kupić coś prostszego, a to trzymać dla rozrywki.
  • Odpowiedz
@Dieqx: Kup Mi 6 i wgraj LineageOS. Jak to z--------a to ja nawet nie. MIUI niestety nie jest zbyt dobre i lekkie. Chociaż z dwojga złego to wolę Xiaomi za 500 zł z chin niż Samsunga za 500 zł, bo i tak będzie szybszy. Kumpel ma s7 i mówi że na oryginalnym systemie to nie ma nawet startu do iphone'a. Także albo jabłko albo zmodowany dobry telefon typu Samsung s7,s8,s9,
  • Odpowiedz
@Aeny: Identyczn wydajność. często lepsze bebechy za pół/ ćwierć ceny.
Raczej powinni wstawić Einsteina przy Xiaomi :P I mówi to użytkownik Samsunga tylko ze względu na super amoleda:D
  • Odpowiedz
  • 1
@Dieqx To co Ci się dzieje w telefonie za 400zł u konkurencji dzieje się w telefonach za 600.

Serio. Odradzasz telefony Xiaomi, chociaż nawet nie podałeś modelu, stąd wnioskuję, że nie masz porównania. Wiedziałbyś, że to co Ci muli to nie MIUI, tylko sam Android na słabym sprzęcie. Żona ma Mi5 od 2 lat za 750zł i najmniejszej ściny nie uświadczysz.
  • Odpowiedz