Wpis z mikrobloga

• 2
Jak najtaniej kupić Forze Horizon 4? Oczywiście wersja Ultimate. Sporo osób kupuje przez turecki sklep. Przez VPN da się kupić tylko mając konsole, inaczej nie aktywujesz.

#forza #forzahorizon4
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przecietny: W końcu kupiłem, w moim przypadku było sporo j-----a z płatnością. Najlepiej próbować przez g2a pay, ale wtedy dochodzi prowizja parę zł i ogólnie wychodzi jakoś 425 TRY co daje około 250 zł.
  • Odpowiedz
@Sierkocz: Jaki TC number? Ja zapłaciłem poprzez g2a pay i tam wybierasz kartę kredytową. Musisz najpierw w okienku na oyunfor wpisać kwotę trochę większą bo pobiera prowizję. Wcześniej to było 425 TRY, a teraz około 450 najlepiej wpłacić bo zwiększyli cenę Forzy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Miałem też taki problem, że nie chcieli mi dodać tej ich waluty na stronie i kazali mi dać zdjęcie dowodu
  • Odpowiedz
@Sierkocz:

Robisz tam konto, dodajesz środki na konto sklepu wybierając g2a pay. Po wybraniu g2a pay wpisujesz kwotę 450 TRY (powinna wystarczyć, nie jestem na 100% pewien ponieważ podnieśli lekko cenę.) Potem przekieruje cię na wybranie jakim środkiem płatności chcesz doładować konto. Teraz jeśli doładuje ci konto normalnie bez problemów pozostaje ci kupić grę ze strony. Jeśli płatność będzie jako oczekująca będziesz musiał im prawdopodobnie podesłać swój dowód osobisty bądź
  • Odpowiedz