Wpis z mikrobloga

Cześć znacie może jakieś miejsca w Rzeszowie lub okolicy gdzie można obejrzeć względnie wiarygodne auta używane i w ogóle gdzie warto zajrzeć w poszukiwaniach, chodzi mi głównie o komisy lub salony gdzie są również u----i? A może znacie osoby prywatne, które trudnią się handlem samochodami na mniejszą skalę?

Będzie wdzięczny za wszelkie info ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rzeszow
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@emmwuu: siłą rzeczy jest ich najwięcej i myślałem, że może wśród tych wszystkich złych komisów jest jakiś chociaż jeden wart uwagi ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@iCoiNic: nie istnieje cos takiego jak dobre auto w komisie. Bez znaczenia czy to rzeszow, warszwa, berlin czy paryz. Zasada jest taka, ze jak dobre auto trafia do „komisanta” to sprzedaje sie wsrod znajomych lub rodziny. Jak nikt gniota nie chce to trafia na plac i na ogloszenia. Proste
  • Odpowiedz
@iCoiNic: @comehugme: @Krainachipsow: @emmwuu: @iCoiNic: @celtics:
Za przykład może posłużyć fakt, że kilka lat temu w Krasnem działał komis, który sprzedawał u----i głównie z Włoch. Właściciel postawił na uczciwość i sprzedawał auta opisując je zgodnie z rzeczywistością i z prawdziwą ceną. Tego komisu już nie ma a wszelkie szrotomarkety gdzie są same "igły prawie jak z salonu" mają się dobrze(
  • Odpowiedz
@r50_: czy ja wiem, od prywaciarza też masz dużą szanse trafić na g---o. Każdy ma swojego mechanika, który mu doradzi wlać motodoktora i sprzedać jak najszybciej gdy nie opłaca się remontować. Ty sie dowiadujesz o tym po miesiącu i wtedy sprzedajacego mozesz pocalowac w gwizdek. Komis można pozwać, bo uznaje sie go jako specjaliste czy coś takiego. Chodzi o to że się musi znać jak sprzedaje i na pewno wie
  • Odpowiedz
@kromka: Budżet jaki teraz mam to ok 15k i właściwie szukam czegoś co będzie w dobrym stanie, wzlędnie bezawaryjne i nie zabije mnie kosztami. Do tej pory szczególną uwagę zwróciłem na: peugeot 307/308, Volvo s40(to oczywiści dość wiekowe), Volvo v50(tutaj może być ciężko w tym budżecie) no i wiadomo cała reszta od VW typu Golf IV/V, Leon, octavia, A3 ale tutaj silnikowo jest dość słabo bo interesuje mnie benzyna lubiąca
  • Odpowiedz
  • 0
@iCoiNic będę miał do sprzedania lagunę 2 1.8 2004 benzyna +lpg auto mam już 3 lata i jestem drugim właścicielem. Salon Polska. Mam pełną historię serwisową.jakbys był zainteresowany to daj znać. Z autem wszystko jest ok (ostatnio byłem nim nawet na Chorwacji). Sprzedaje bo wziąłem nowe auto w leasingu.
  • Odpowiedz