Aktywne Wpisy

zbrodnia_i_kawa +28
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i

dzidek_nowak +236
Jest stabilnie... xD
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
Najpierw masa ludzi z ukrainy za poprzedniego rządu a teraz masa ludzi z afryki za obecnego rządu.
Zdjęcie własne z dziś. Warszawa.
#imigranci #afryka #ukraina #warszawa #wykopliczymurzynow #bekazlewactwa
źródło: temp_file2179377352982172859
Pobierz

#kler #bekazkatoli #bekazprawakow
Szum wokół filmu zrobiony po mistrzowsku, idioci sami chodzą i rozwieszają plakaty. Teraz zostało tylko liczyć hajs xD
źródło: comment_qNZ8sX5xgP92PQRp0GR39FtzNAR3rKWs.jpg
Pobierzhttps://9gag.com/gag/2078832/zoom-in-level-csi-miami
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Wejszlo: Z drugiej strony być może doprowadzenie do polaryzacji spowoduje pewną refleksję na ten temat u wielu "niby wierzących" i ich ateistyczny coming out. Pod tym względem efekt dla ateistycznej sprawy może być pozytywny
I jak już ktoś wspomniał, podział poglądów na czarno-białe, żeby nie trzeba za dużo myśleć przy wyborze.
@Wejszlo: wiesz, to tez nie jest tak, moi dziadkowie i moi rodzice do kościoła nie chodzili, a ja mimo że mam ponad 40 lat nie jestem ochrzczony, co jest dość nietypowe. Moje dzieci też oczywiście ochrzczone nie są, bo udało mi się żonę nawrócić na ateizm zanim mieliśmy dzieci i zanim została moją żoną ;)
Tu właśnie o tych
@Wejszlo: @Bartpabicz: ateista i wykopowy ateista, to zupełnie dwa różne stany, które niczego ze sobą nie mają wspólnego.
Wykopowi ateiści odreagowują fakt, że mamusia kazała przez x lat chodzić na mszę a on nie miał tyle jaj, by powiedzieć "nie, nie chce mi się", próbują się dowartościować zwalając winę na wszystkich katolików, gdy tymczasem to patologia jest i była najczęściej w ich domu: w ich
@Wejszlo: ciekaw jestem jaki ty masz wpływ na rzeczy o których piszesz