Witam uzytkownikow z miasta #torun. Wpis o lokacjach i knajpach widzialem, natomiaet pytanie gdzie udac sie wieczorem pobawic? Za moich czasow chodzilo sie do Kotla czy Rewolucji? Jakos tak chyba. Pozmienialo sie cos w ciagu pieciu lat? Gdzie teraz malolaty i studentki sie szlajaja?
@peszmerd: jak klimaty starego Kotła to Stars lub Number1. W miejscu starego kotła jest kocioł 2.0, ale prędzej zajdziesz tam na stypę niż na imprezę, gdzie nie płacąc piłeś do zgonu. Często gada się też o Bajce pod względem łatwych lasek i dobrej imprezy - ale musisz lubić disco polo. Są też NRD i Arsenał z czego w pierwszym zjarasz się ziołem wciągając tamtejszy tlen a w drugim istnieje duża
@Desseres: Te NRD naprawdę takie złe ? Niedługo gra tam fajny zespół a nigdy nie byłem w tym klubie.Czytałem, że mają jakąś osobną palarnie ? Może jest szansa, że nikt nie będzie śmierdział na scenie ?
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda? Da się. Pytania czy jest powodzenie u kobiet? Jest. Czy wyglądam jak monstrum na codzień? Chyba nie.
jak więcej pieniędzy to Stars. istnieją też jakieś arsenale, ale średnio to polecam.
nic nie wróci Anioła (╯︵╰,)
NRD jako odpowiedz dla opa, gdzie małolaty i studentki lubią się szlajać