12h25m delay, kur*a przegieli. Polecam Twoje Wielkie Greckie Wakacje z Grecosem, który jeszcze tańszych linii nie moze znaleźć, bo takowe widocznie nie istnieją.
@semperfidelis A bagaże nie wyglądały jakby wpadły pod pociąg?( ͡°ʖ̯͡°) @Krupier generalnie aż do 3h temu wracałem zadowolony. Jedna rejestracja załatwione obydwa przeloty, hotel, który okazał sie spoko, parking w PL z dowozem/odbiorem z lotniska, transfery na miejscu. Jest to duza wygoda, zwlaszcza jak urlop na szybko jak mój. A na miejscu poza all inclusive i tak ogladanie wszystkiego na własną rękę bez udzialu w żadnych
@CzakNorris: czemu z biurem, a nie samodzielnie? Jeśli to nie jakiś super cenowo last to nie rozumiem.
@Krupier: Za mną chodzi taki organizowany wyjazd. Żeby wszystko mieć w dupie, poleżeć na tyłku, popluskać się w morzu, poczytać książkę. Ale to może na starość ;)
@Krupier: No, ale właśnie chodzi o to, żeby nie musieć robić tego samego. Płacisz i się bawisz, nic więcej. Ja lubię organizowanie, więc pewnie prędko u mnie to nie nastąpi, ale raz w życiu na organizowany wyjazd będę chciał pojechać ;)
Polecam Twoje Wielkie Greckie Wakacje z Grecosem, który jeszcze tańszych linii nie moze znaleźć, bo takowe widocznie nie istnieją.
#samoloty #podroze #tanieloty ##!$%@? #wakacje
@CzakNorris: i warto było? Pomijając ten lot nieszczęsny.
Nie wiem czy to była wina lotniska czy samolotu, ale niesmak pozostał.
@Krupier generalnie aż do 3h temu wracałem zadowolony. Jedna rejestracja załatwione obydwa przeloty, hotel, który okazał sie spoko, parking w PL z dowozem/odbiorem z lotniska, transfery na miejscu. Jest to duza wygoda, zwlaszcza jak urlop na szybko jak mój. A na miejscu poza all inclusive i tak ogladanie wszystkiego na własną rękę bez udzialu w żadnych
@AndrewSzusty: (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Krupier: Za mną chodzi taki organizowany wyjazd. Żeby wszystko mieć w dupie, poleżeć na tyłku, popluskać się w morzu, poczytać książkę. Ale to może na starość ;)
Ot zawiozą cię do hotelu i podadzą papu pod nos, całą resztę i tak musisz sam załatwiać. Nie jest to warte przepłacania 50% jak nie więcej. ;p
Chyba, że jakiś mega last, ale to wiadomo, inna bajka.