Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@HolyToiletPaper W firmie mam już dobre miejsce i gdybyś wiedział w czym może robić wandal byś się za rondel zapalał. Jak szlaczki to tylko na EN57
Jest delikatny problem bo nie mam zaświadczenia o niepełnosprawności
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@HolyToiletPaper Dla mnie to upośledzony jest rząd, i SOK.
Rząd dofinansowuje spółki na ochrony bocznic, stacji, zakładają sensory kamery kolczatki, pakują hajsy w SOK który śpi, jak robią patrol to nawet pod pociągiem się schowasz i przejdą, są to cymbały.
Powiedz mi po co pakować krocie w ochronę skoro nas od tego i tak nie odciągniesz?
Gościu to jest pasja połączona z zajebista adrenaliną, człowiek jest skonstruowany by pokazywać że można mimo
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@HolyToiletPaper Sądzę że przy niedorozwiniętym sebie byś wyszedł identyko jak on, także możecie sobie podać rękę bo i tak byście nie dorównali nawet throwupowi haha
  • Odpowiedz
@Maomam: a wiesz co dostarcza jeszcze wiecej adrenaliny? położyć się pod jadący pociąg, bo skoro te wasze dzieła wyglądają jak malunek niedorozwiniętego czwartoklasisty, to zdecydowanie bardziej wolę oglądać dzieła stworzone przez srające ptaki niż to
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@HolyToiletPaper Gdzie jest napisane że to jest moje? Ty #!$%@? czytać potrafisz czy Iwona Ci #!$%@??
Do Ciebie trzeba pisać jak do upośledzonego to nie mój poziom trzymaj się trzeciej szyny z fartem
  • Odpowiedz