Aktywne Wpisy
dsomgi00 +72
Wrzucam jako ciekawostkę jak wygląda sylwetka z teściem na poziomie 540 ng/dl. Dzisiaj jako life-time natural przebadałem się po 11 latach stażu i mam bekę jak widzę małolatów z testem po 300-500 co chodzą i p------ą, że mają przez to depreche i forma im nie idzie xDDDD. Swoją drogą dementuje ploty typów co p--------i, że pewnie się kuje, ale sieje propagande. W komentarzu wyniiki z dzisiaj.
#pokazforme #testosteron
#pokazforme #testosteron
trebeter +108
.
@kuba_kuba: nie
@kuba_kuba: zawsze latam tylko z pdf na mailu/telefonie, screenshot z pdf tez daje rade byle kod kreskowy byl widoczny
A co do polityki firmy pokaz mi punkt w regulaminie wizz ktory mowi ze bilet w formie elektronicznej jest akceptowany tylko na apce
”Jeśli Pasażer odprawi się online w Witrynie, musi wydrukować lub pobrać kartę pokładową nie
później niż na 2 godziny przed planowanym odlotem. Jeśli Pasażer odprawił się w aplikacji
mobilnej, musi pobrać mobilną kartę pokładową do aplikacji Passbook lub innej aplikacji o
podobnych funkcjach nie później niż na 2 godziny przed planowanym odlotem. W
karty pokładowej (w przypadku odprawy online) lub nie może przedstawić karty pokładowej przy
wejściu do samolotu, może odprawić się na lotnisku, uiszczając opłatę za odprawę na
wskaż mi zdanie, które pozwala. Op też może się sadzić na lotnisku do obsługi, że nie ma zdania o zabranianiu w regulaminie i że niby co nie jest zabronione itd itp. Faktem jest jednak, że tama sama firma osbługuje lotniska (LS Service) więc