Aktywne Wpisy

dorodny-agrest +164
Znajomy - uśmiechnięty, wesoły człowiek. Zawsze fajnie się gadało. Dwójka dzieci, żona. Wczoraj jebnął się na linę. 35 lat. #depresja #samobojstwo
bambo_rambo +102
Dziś w Trójce, koło godziny 16 jakaś mocno skrzywdzona słuchaczka życzyła ojcom, żeby ich zachowanie nie było głównym tematem terapii dziecka.
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt
źródło: 3
Pobierz

Problem wygląda tak, że gog się nie uruchamia, potem wyskakuje komunikat o problemie i że najnowszą wersję goga mogę ściągnąć z neta. Następnie uruchamia się gog. Wchodzę do gry, a tutaj to loteria. Przeważnie, to nie odnaleziono profilu, błąd połączenia, etc... Jak już uruchomię grę, to wymiana zadania mi nie działa, bo wymieniam i to samo zadanie dostaję. Restart gry czasem pomoże i dostaję nowe zadanie, a czasem nie.
Podejrzewam, że problemem jest połączenie, a raczej jego stabilność. Router jest w tym samym pokoju co komputer i jest zawsze 5 kresek zasięgu. W heartstone takich problemów nie mam. Jakieś rady?
#gwint
@Pawery1: ja bym nie jeździł na wieś w takiej sytuacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)