Aktywne Wpisy

36873 +409
Podajcie mi profile do instagrama #frajerzyzmlm których obserwujecie, zbiorę ich w jednego docsa i za pół roku sprawdzimy, którzy wciąż działają oraz ilu jest obecnych na dlugi.info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm

Czupakabra82 +174
#sebastianmajtczak #majtczak #afera #polskiedrogi #wykop #bialek #faktytvn
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
źródło: 1000019416
Pobierz

1. Serwer pod mały backup z dużym rabatem
Wprowadziliśmy do oferty zmiany w ofercie na #vps #backup. Bez korzystania z promocji, można zamówić serwer KVM Backup z 500GB przestrzeni za jedyne 35zł miesięcznie. Jest to #serwer dostosowany do przechowywania kopii zapasowych.Takie serwery można zamówić również ze znacznie większym rozmiarem (np. 6TB)
Ponadto #promocja - tylko teraz możecie nabyć dowolny serwer z serii Backup z 50% rabatem na dowolny okres płatności wpisując przy zamówieniu kod BACKUPUJ.
500GB przestrzeni już za kilkanaście złotych miesięcznie!
Podobnie jak w naszych innych ofertach KVM, ta również ma możliwość uruchomienia dowolnego systemu operacyjnego, nawet z własnego obrazu, a także uruchomienia go na dowolnym systemie plików.
Serwery z serii backup, podobnie jak wszystkie inne nasze usługi, ulokowane są w naszej serwerowni w Polsce.
2. Tańsze zasoby dodatkowe
Uruchomiliśmy promocję obniżającą ceny za rozbudowę serwera KVM o dodatkowe rdzenie i RAM. Zatem teraz za 4vCPU lub 8GB RAM dopłacicie tylko 30zł miesięcznie. Śpieszcie się, oferta jest ograniczona czasowo!
Jeżeli więc Twoje strony potrzebują więcej zasobów, możesz je szybko dobrać - #webdev #hosting .
3. #serwery dedykowane
Wprowadziliśmy do oferty serwer dedykowany udostępniany na niespotykanej dotąd formie rozbudowy. Za jednorazową opłatą możesz rozbudować serwer o dodatkowy procesor, jak również dołożyć pamięć RAM, cena za dzierżawę serwera pozostanie natomiast taka sama. Sprawdź ofertę na serwery dedykowane.
Sprawdź nasze wszystkie usługi: https://webh.pl
Pozdrawiamy!
Zespół webh.pl
PS. Kod rabatowy od innego naszego klienta daje -20% rabatu na wszystkie nasze usługi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@webh: próbuję zamówić ten backup serwer
dodałem do koszyka
chcę kupić roczny okres
dodaję
Długość zamówienia wybierasz jeszcze na etapie określania parametrów, tzn. https://webh.pl/serwery-vps-kvm
Klikasz na ikonę koła zębatego i wybierasz rok. Możesz też od razu zmienić rozmiar dysku jeśli porzebujesz większy.
nie mogę użyć polskich literek tworząc płatnika firmowego
jak wcisnę alt-z to nie robi mi ż tylko zamyka czy cofa stronkę
moje nazwisko takie mało europejskie
będę co miesiąc p-------ł się z 17.50
zamiast raz zapłącić i zapomnieć na rok?
Jeżeli masz problem z rejestracją i zamówieniem usługi na rok przez stronę, skorzystaj z https://ssl.webh.pro/ załóż konto i tam nie powinno być problemu.
PS. Pole "Automatyczne odnowienie" przy zamówieniu nie określa terminu na jaki usługa jest ważna. To się określa krok wcześniej.