Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki. Czy zastanawialiście się kiedyś co jest nie tak z tym światem? Dlaczego wciąż bogaci się bogacą a biedni się biedocą? Na szczęście można już dziś to zmienić dzięki nowoczesnym technologiom. Od wielu lat pomagam tokenizować tokenami kapitał smart spółek giełdowych w oparciu o technologię blokchain i praktyczne wykorzystanie kryptowalut. Tokenizuję również emitentów ludzkich jako podmioty prywatne lub influencerów publicznych w postaci inwestycji w ludzi jako zasoby przyszłego wzrostu wartości funduszy w oparciu o ICO z tego się da wyciągnąć to chętnie wezmę. Oferuje to też udział w eko-eventach, szkoleniach, eksluzywne gadżety pozwiązane z marką osoby będącej reprezentantem stakeholderów rozumianych jako abtrakcyjna masa ułatwiająca dystrybucję i wymianę nagród oraz korzyści wszystkim zaangażowanym. Razem tworzą one interaktywny model marketingowo-rozliczeniowo dla papierów bezwartościowych oraz platformę obliczeniową w chmurze rozproszonych kontaktów. Samodzielne zarządzanie umożliwia wielokrotną emisję w oparciu o czynnik kapitałowy lub użytkowy wszelkich aktywów, jednocześnie obniżając koszty ich transferu. Punkty lojalnościowe stanowią instrument analogiczny do akcji i obligacji państwowych i mogą dodatkowo stać się bonusem dla zaangażowanych pracowników, youtuberów, piłkarzy, artystów, zdigitalizowanych służb odśnieżania miasta czy nawet analogowych polityków i kosmonautów, stanowiąc młodą formą finansowania, w wielu krajach jeszcze nieuregulowaną. Zapraszam zatem do bliższego kontaktu w celu zapoznania się z portfolio moich usług dotyczących nowych cyfrowych jednostek wartości.

#bitcoin #kryptowaluty #tokenypersonalne #tokentheplanet
  • 20
@rafalmorlinydzem: małostkowy człowieku małej wiary, oddam ci jak urośnie mi moja wartość. Kup ode mnie moich tokenów to urośnie to szybciej oddam, potem sprzedasz innym. Kto tego mechanizmu jeszcze nie rozumie, nie jest jeszcze gotów na ekspansje na przyszłościowych rynkach, także Rafał, pozdro i poćwicz mordo.