Aktywne Wpisy
GlenGlen12 +634
Śmieszy mnie ból dupy o kasy samoobsługowe, bo kasjerki stracą pracę. To tak jakby zakazać koparek, bo w miejsce jednego operatora można zatrudnić 5 chłopów od łopaty.
#pracbaza #praca #takaprawda #biedronka #lidl #technologia
#pracbaza #praca #takaprawda #biedronka #lidl #technologia
forfame +221
Ależ mnie #!$%@?ą dzbany, które chodzą po miejscach publicznych z psami puszczonymi wolno. Właśnie pies jednego dziada stanął mi na drodze, gdy byłem ze swoim psem na spacerze. ON NIC NIE ZROBI. W #!$%@? to mam czy zrobi czy nie, pies na smycz i tyle, nie ma wymówek. Dwa psy już dostały ode mnie kopa w łeb, jeden - jakiś wyrośnięty york wyglądający jak chupakabra - do dziś chodzi krzywo od uderzenia,
Dzisiaj robie moje pierwsze w zyciu #rozdajo.
Do wygrania jest ksiazka jednego z najbardziej genialnych umyslow naszych czasow czyli "Jeszcze krotsza historia czasu" Stephena Hawkinga. Dostalem ja na prezent dosc niedawno, no ale mam juz taka jedna na swojej polce wiec druga mi nie potrzebna.
Co zrobic by wygrac? Wystarczy ze zaplusujesz ten wpis, losowanie odbedzie sie w sobote o godzinie 15.
Wysylka na moj koszt
W losowaniu biora udzial wszyscy, oprocz podludzi udzielajacych sie na tagu patostreamy.
Milego dnia!
@Uapaczczcz:
@Uapaczczcz: aż mam ochote zrobić skriny twoich wpisów z "jak smakuje penis" na czele, ale jestem za leniwy xd
Op to pedał potwierdzone info
@Uapaczczcz: szanuje.
Eso jeszcze raz dzięki za pomoc, bez Ciebie by się nie udało!