Aktywne Wpisy
Kopyto96 +289
Ten typ to fenomen xD Wrzuca kilkanaście filmów w miesiącu, za każde lekko ponad milion wyświetleń, zbija pewnie grube siano przy takiej ilości i monetyzacji, a po prostu recenzuje obiektywnie żarcie. I to z reguły takie proste żarcie. I to jest proszę Państwa NISZA. On się w nią wbił.
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
źródło: 1d75bdf4-9130-463d-8747-bd6bf9098c41
Pobierz
daeun +71
Tatuaż jest fajny. Tak. Gdy masz naście lat, fiu-bździu w glowie, a Twoje życie to głównie impreski w towarzystwie YOLO koleżanek. XD
Pózniej przychodzi etap stabilizacji, z biegiem lat stajesz sie żoną, pozniej matką i dorabiasz się wnuków. Wtedy zaczynasz zauważać że ten czaderski motyw wilka, który był taki COOL w 2002 roku srednio już pasuje Tobie jako babci i kobiecie na stanowisku.
Zaczynasz wiec, podobnie jak Ewelina Lisowska, mysleć nad laserowym
Pózniej przychodzi etap stabilizacji, z biegiem lat stajesz sie żoną, pozniej matką i dorabiasz się wnuków. Wtedy zaczynasz zauważać że ten czaderski motyw wilka, który był taki COOL w 2002 roku srednio już pasuje Tobie jako babci i kobiecie na stanowisku.
Zaczynasz wiec, podobnie jak Ewelina Lisowska, mysleć nad laserowym

#niepopularnaopinia #zwiazki #dzieci
Bo tak to de facto zakladamy, że każda kobieta zdradza... a to gruba przesada.
Ja bym proponowała, żeby ojciec podejrzewajacy zdrade mógł zrobić taki test bez zgody matki. To powinno starczyc.
A jeśli obowiązkowo - to tez i test dla matki. W końcu mogli podmienić, nie we wszystkich szpitalach jest system rooming in, a tak to nikt nie będzie miał
Poza tym nie obchodzą indywidualne pary, a ogół.
Co do zasiłków dla samotnej matki, to dla mnie takie samo rozdawnictwo jak 500 i powinno to #!$%@?ć w #!$%@?.
Skoro mój pomysł Ci się nie podoba to co powiesz na propozycję kolegi pilot1123 (nie będę wołać). Taka
Jednak nie zgodzę się do założenia, że każda kobieta zdradza. Nie ujęłabym tego w ten sposób. W końcu jeśli kobieta jest wierna to nie powinna mieć oporów przed zrobieniem testu. :)
Test ma wykryć brak ojcistwa. Ten zaś możliwy jest tylko w jednym przypadku - zdrady. Czyli jeżeli chcemy sprawdzić, czy pan X jest ojcem dziecka pani X, to sprawdzamy tez, czy nie zaszła ona w ciążę podczas zdrady.
Czyli weryfikujac ojcostwo w przypadku wszystkich dzieci, weryfikujemy tez (przynajmniej czesciowo) wiermosc ich matek.
Ale powiedzmy, że jestem w stanie zaakceptować Twoje rozumowanie, dlatego przyznaję rację, że Twój i pilota pomysł z tym, ze testy powinny być robione
Czyli zakladajac, że dziecko może nie być danego ojca zakladasz posrednio, że jego matka zdradzila partnera.
To nie chodzi o posiadanie czegoś do ukrycia, a o podejrzenie, że zrobiłaś coś nie w porzadku bez żadnej przeslanki.
Komentarz usunięty przez autora
@Amishia: Hmm.. Jeśli buduje z kimś związek od lat, nie ma większych kłótni, nieporozumień, dogadujemy się i razem decydujemy na dziecko, staramy się o nie, razem chodzimy na usg, jesteśmy
@CudMalina: serio bys się wkurzyła?
Ja bym olała. Sama mam pewność, ze dzieciak jest mój (podmianki w szpitalu to jednak margines), a historii nieszczęśliwych jest równie dużo co szczęśliwych.
@magrusia: oczywiście że tak. To przykre jeśli mój mężczyzna podważa moją uczciwość i w ogóle cały nasz związek. Tzn ze mi nie ufa a bez zaufania nie da się zbudować związku.
Może mam inne zdanie, bo kiedyś mnie koleś zdradzał. Byłam pewna, ze kocha, ze po co miałby zdradzać, ze lepiej wtedy zerwać itd, ze nie ma nawet możliwości, bo szkoła, praca, dom. No i wyszło, ze nie kocha, ze nie zerwał nie wiadomo czemu, ze miał możliwość.
I teraz w małżeństwo pewności nie mam. Jak będzie chciał to pójdzie w
Btw. Coś takiego byłoby genialne pod względem kształtowania ludzkiej przyszłości - w przypadku niewierności facet nie popełnia ogromnego błędu, taka madka dostaje to na co zasłużyła, dziecko ma na przyszłość dowód jakim człowiekiem jest jego matka a i w
Natomiast co do podatków to jakbym miała wybierać na co pójdą moje (choć wiadomo że wolałabym je wydać po swojemu), to wolalabym zeby byly testy na ojcostwo niż 500 plus.