Wpis z mikrobloga

@PelenSpokoj nie obchodzi mnie specjalnie płeć osoby, która jak przedszkolak ciśniesz po wygladzie ale co tam - "wrzucę obrazek z bialorycerzem bo hehe gościu zwrócił mi uwagę że zachowuje się jak burak w stosunku do innych hehe, ale mam szczęście bo akurat obrażałem różowa to nazwę typa który zwrócił mi uwagę bialorycerzem hehehaha" ale z ciebie dzbanisko przeogromne.
  • Odpowiedz
@mt5114: Obrażałem? Przecież stwierdziłem tylko, że alpinizm jest lepszy od farbowanych włosów, nadwagi i manii wielkości. Gdzie tutaj jest obraza.
A zwracanie uwagi to wsadz sobię w p---ę. Z jakiego powodu uważasz, ze możesz mnie albo kogokolwiek innego pouczać?
  • Odpowiedz
@PelenSpokoj a z jakiego powodu ty, wulgarnie i zdecydowanie dosadnie kogoś obrazasz? Z jednej strony stwierdzasz fakt ale to nie oznacza żeby pisać coś takiego komuś kto tylko napisał posta z zapytaniem, co ludzie widzą w alpinizmie? Może jest to głupi post,ale wiadomo trzeba zachować choć trochę przyzwoitości xD i to tyle
  • Odpowiedz
@mt5114: Znowu mnie k---a pouczasz. Nie jesteś chłopaku wyznacznikiem moralności i etykiety więc daruj sobie.
Po raz kolejny pytam gdzie tutaj obraza? Stwierdzenia faktu i opis rzeczywistości nią nie jest.
  • Odpowiedz
@PelenSpokoj Ktoś tu ma manię wyższości xD no to tyle z rozmowy, nie trzeba być żadnym wyznacznikiem moralnosci czy etykiety by wiedzieć jak się zachować. No cóż do wszelkiej maści ignorantów i ludzi z wielkim ego nie dociera ich z------e i dalej beda zapewniać że ich zachowanie jest w porządku i na miejscu xD bo "pffff jak ktoś może mnie pouczać" I takiemu właśnie glabowi trzeba tłumaczyć że pewnych zachowań z
  • Odpowiedz