Aktywne Wpisy
Dlaczego niby Tesla ma być taka zajebista jak silnik elektryczny istnieje już prawie 200 lat i w dzisiejszych czasach nie jest niczym skomplikowany, a tym bardziej w porównaniu do silnika spalinowego. Producenci aut i tak będą kupowali baterie od jakiegoś Panasonika czy innego giganta, a nawet jak ktoś zrobi lepszą baterię to Chińczycy szybko to skopiują. Tylko nie piszcie o "autonomicznej jeździe" bo zaraz skisnę ze śmiechu. Pamiętam jak wykopki w 2008
Stworzyłam swój wymarzony look. #rozowepaski
Mam 20lat, #!$%@? nie umiem nic w tej branży, a pierwsze spotkanie i zadania przebiegły zajebiście pomyślnie.
Jak jutro pójdzie dobrze to jadę na dwutygodniowe szkolenie do WWA.
Trzymajcie kciuki (。◕‿‿◕。)
#praca nowa #pracbaza #nieruchomosci
@allegromariusza: na początku może być trochę ciężko pozyskać klientów itd. Bij od razu po deweloperach i obdzwonka portali typu olx czy otodom, polecam także poszukać jakiegoś pośrednika finansowego pod kątem kredytów hipotecznych, myślę że przy dobrej współpracy jesteś w stanie pozyskać klientów na nieruchomości a w perspektywie czasu to będzie działać w dwie strony, ktoś się może zgłosić do Ciebie w sprawie nieruchomości i zamiast wysyłać go do banku po gotówke
@munchkin: tak
@munchkin: tak też właśnie planuję wariacie, mam całkiem fajnie rozbudowaną społeczność na moim terenie więc będzie mi to trochę pomagać
@jednadruga: pracuj.pl, tam serio znajdziesz dużo ciekawszych ofert niż na OLX
@munchkin: chyba jednak nie trzeba :D
@jednadruga: przecież w dużych miastach jest w #!$%@? takich ofert - prezentowanie klientom lokali, pozyskiwanie od właścicieli, itd