Aktywne Wpisy
saji +212
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
bylem_zielonko +381
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Na razie będę trzymał się kompaktów, ale już wiem co poważnie rozważę za 3-4 lata ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wiem, że ciężko w to uwierzyć, ale w środku czułem się lepiej niż w BMW serii 5, czy Mercedesie E AMG, pomimo, że wiem, iż są to znacznie lepsze samochody.
#samochody #motoryzacja #kia #kiastinger
@wjtk123: to zalezy jak patrzec... ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@wjtk123: no bo złota trójca trzeszczy w środku a Kia nie, true, true ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wjtk123: w Mercedesie, Audi, BMW, czy generalnie w markach "premium" masz mozliwosc dokupic opcje i materialy, ktorych w Stingerze nie znajdziesz. To jest punkt na korzysc "premium"(pomijajac, ze somsiadowi oko bardziej zbieleje, jak zobaczy u Ciebie pod domem niemiecki rydwan prestizu a nie Kie).
Natomiast kupujac Mercedesa, Audi, BMW czy inne "premium" w cenie Stingera, dostaniesz przewaznie gunwo z prestizowym znaczkiem. Nie te parametry, nie
Po prostu w swoim przedziale cenowym Stinger wydaje się bardzo mocną pozycją, dla mnie osobiście pod względem wizualnym i użytkowym znacznie ciekawszą niż np. Arteon.
@wjtk123: no wlasnie nie na tak wielu, a miejscami dostaja baty - o to sie tu rozchodzi.
@wjtk123: a to akurat jest bzdura kwadratowa. Moze bym w to uwierzyl, gdybym sam nie mial Kii.
@wjtk123: w jakich niby? Jeździłem nowym passatem. Asystent woła o pomstę do nieba! Jeżdżenie z nim + aktywnym tempomatem to proszenie o kłopoty.
Stinger pozostaje opcją na przyszłość ;). EDIT: nie zostaje, właśnie przeczytałem, że zakończono jej produkcję ;).