Aktywne Wpisy
theOstry +60
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
methhod +104
btw. @kicioch: @klocek_lego: fajne te komiksy nawet, ale mogliście napisać to bym wam machnął na szybko ankietę w której głosować mogliby tylko wykopowicze, i byłaby bardziej przejrzysta. Ale no już nic... #dygresja
No proszę 2 rzeczy za jednym zamachem, mam lepszy multitasking niż ajfony #chwalesie
Komentarz usunięty przez autora
Nie usunę konta z jednego powodu. Zapewne za jakieś 2-3 lata moja aktywność tu zmaleje. Potem skończy się w ogóle. Ludzie o mnie zapomną. Większość z was pousuwa konta. A za 30 lat, ktoś doda jakiś link, a ja w pierwszym komentarzu wkleję link do duplikatu sprzed tych 30 lat ;D I wtedy zaczną się pytania o to, jaki był kiedyś wykop ;p
@bardzospokojnyczlowiek: a gdzieżby tam, używam szajsunga więc głupio byłoby go hejtować, obraziłby się i zepsuł albo coś, a ajfona nie mam więc to bezpieczny hejt.
@
może kiedyś za 50 lat usiądziemy sobie spokojnie na sektorze rodzinnym na meczu Legia - Korona w finale Ligi Mistrzów i poznamy siebie po latach i zaczniemy stękac, narzekać o tym jak to poziom głównej spadł. bo kiedyś to były inne czasy na tym wykopie! kiedyś 90% userów nie wiedziało co to mikroblog, a teraz 90%
no ale z główną jeszcze nie jest tak źle. Byle do września :)