Aktywne Wpisy
ulan_mazowiecki +108
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Eeechhh gdzie ja znajdę różową która:
- nie pali papierosów ani nie ćpie
- nie przesadza z alkoholem (może nie pić)
- nie ma kolczyka w nosie
- nie jest brudnopisem
- nie chce mieć dzieci ani zwierząt
- jest wegetarianką
- jest ateistką
- nie głosuje na konfę ani na pis
- nie wierzy w gusła i astrologię
- ma mgr lub doktorat
- lubi przynajmniej jedno z:
Eeechhh gdzie ja znajdę różową która:
- nie pali papierosów ani nie ćpie
- nie przesadza z alkoholem (może nie pić)
- nie ma kolczyka w nosie
- nie jest brudnopisem
- nie chce mieć dzieci ani zwierząt
- jest wegetarianką
- jest ateistką
- nie głosuje na konfę ani na pis
- nie wierzy w gusła i astrologię
- ma mgr lub doktorat
- lubi przynajmniej jedno z:
btw. @kicioch: @klocek_lego: fajne te komiksy nawet, ale mogliście napisać to bym wam machnął na szybko ankietę w której głosować mogliby tylko wykopowicze, i byłaby bardziej przejrzysta. Ale no już nic... #dygresja
No proszę 2 rzeczy za jednym zamachem, mam lepszy multitasking niż ajfony #chwalesie
Komentarz usunięty przez autora
Nie usunę konta z jednego powodu. Zapewne za jakieś 2-3 lata moja aktywność tu zmaleje. Potem skończy się w ogóle. Ludzie o mnie zapomną. Większość z was pousuwa konta. A za 30 lat, ktoś doda jakiś link, a ja w pierwszym komentarzu wkleję link do duplikatu sprzed tych 30 lat ;D I wtedy zaczną się pytania o to, jaki był kiedyś wykop ;p
@bardzospokojnyczlowiek: a gdzieżby tam, używam szajsunga więc głupio byłoby go hejtować, obraziłby się i zepsuł albo coś, a ajfona nie mam więc to bezpieczny hejt.
@kravi93: no choćby :)
@JesterRaiin: i sądzisz że zasada o umarłych tylko dobrze działałaby na wykopie? :)
@Munchhausen: no mówię, to by było świetne :)
może kiedyś za 50 lat usiądziemy sobie spokojnie na sektorze rodzinnym na meczu Legia - Korona w finale Ligi Mistrzów i poznamy siebie po latach i zaczniemy stękac, narzekać o tym jak to poziom głównej spadł. bo kiedyś to były inne czasy na tym wykopie! kiedyś 90% userów nie wiedziało co to mikroblog, a teraz 90% nie
no ale z główną jeszcze nie jest tak źle. Byle do września :)