Aktywne Wpisy

lukasz-lux +513
ostatnio gadałem z wujkiem co całe życie jeździł w PKS tirem, miał trasy do Iraku, Libanu - tego typu
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle

Ktoś kto stale jeździ po niemieckich autostradach ma jakiś patent na zmianę z nolimit na 120? Auto nie podpowiada, że za 500m będzie 120 i czasami zdarza mi się wpaść przy 180-200 hamując z 250. Wiadomo, przy węzłach/miastach jest 80-120, ale w innych miejscach? Jakaś nawigacja co podpowie co bedzie za 1km? Jakiś patent żeby jazda nie była szarpana jak na torze? #niemcy #motoryzacja #samochody

Newsy na temat
#ufc228
Kłopoty zdrowotne mistrzyni wagi muszej Nicco Montano spowodowały zmiany na karcie walk UFC 228.
Nowym co-main eventem zostało starcie Karoliny Kowalkiewicz z Jessiką Andrade, reszta walk pozostała bez zmian.
Wszyscy zawodnicy zmieścili się w limicie wagowym, więc mimo obaw Mistrzowska walka pomiędzy Tyron Woodley, a Darren Till odbędzie się już jutro.
Tak ostatecznie się prezentuje karta walk:
Karta główna od 4:00 w Polsat Sport:
Tyron Woodley - Darren Till
Jessica Andrade - Karolina Kowalkiewicz
Zabit Magomedsharipov - Brandon Davis
Abdul Razak Alhassan - Niko Price
Karta wstępna:
Carla Esparza - Tatiana Suarez
Aljamain Sterling - Cody Stamann
Jimmie Rivera - John Dodson
Charles Byrd - Darren Stewart
Karta przedwstępna od 00:00 w UFC Fight Pass: