Aktywne Wpisy
majkkali +350
Tywin_Lannister +62
Bez względu na nasze poglądy - jak gość cierpiący na demencję (i o charyzmie butelki) ma wygrać z jedną z najbardziej kultowych postaci historii współczesnej?
Ten zamach cementuje pozycję Trumpa jako światowej legendy jeszcze mocniej, a jego dzisiejsze zdjęcie z flagą w tle będzie kiedyś we wszystkich podręcznikach. Amerykanin przez duże A. Uosobienie amerykańskiego snu. Urodzony „winner”, który dokona czegoś historycznego i „odbije” Biały Dom w tak spektakularnych okolicznościach.
W Stanach mają #!$%@? na pragmatyzm. Liczą się emocje. Trump je dostarcza. Jego zachowanie po zamachu to było po prostu coś niezrozumiałego. Zamiast panikować dalej grał swoją rolę. Przeżył zamach i obrócił sytuację na swoją korzyść w ciągu kilku sekund. Być może to psychopata, może socjopata - nie zmienia to faktu, że gość jest chodzącą legendą.
GOAT
Ten zamach cementuje pozycję Trumpa jako światowej legendy jeszcze mocniej, a jego dzisiejsze zdjęcie z flagą w tle będzie kiedyś we wszystkich podręcznikach. Amerykanin przez duże A. Uosobienie amerykańskiego snu. Urodzony „winner”, który dokona czegoś historycznego i „odbije” Biały Dom w tak spektakularnych okolicznościach.
W Stanach mają #!$%@? na pragmatyzm. Liczą się emocje. Trump je dostarcza. Jego zachowanie po zamachu to było po prostu coś niezrozumiałego. Zamiast panikować dalej grał swoją rolę. Przeżył zamach i obrócił sytuację na swoją korzyść w ciągu kilku sekund. Być może to psychopata, może socjopata - nie zmienia to faktu, że gość jest chodzącą legendą.
GOAT
Po jakim czasie się zaręczyliście?
Czemu akurat po takim?
Pytanie do osób po #slub czy #zareczyny #zwiazki , a nie do przegrywów, którzy będą pisać "A PO CO MI ŚLUB"/ "ŚLUB TO PRZEŻYTEK ONEONEONEEEEE" - wasze zdanie mnie zacznie interesować jak dotkniecie osobę płci przeciwnej za jej zgodą.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
EDIT: bo ją kocham, wiem, że to ta jedyna, wiem, że to dobra decyzja, wiem, że oboje tak samo mocno tego chcieliśmy i chcemy.
Także nie odwlekajcie tego w nieskończoność, bo się może źle skończyć...
Niebieskiemu długo rozmyśla nad różnymi decyzjami w swoim życiu, więc i tutaj było podobnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja już po 2 latach czułam się gotowa do zaręczyn - pozostało czekać aż i on dojrzeje do decyzji ʕ•ᴥ•ʔ
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}