#anonimowemirkowyznania W Polsce to jednak panuje bezprawie. Jest sobie taka firma, jedna z czołowych w branży, która nieźle zrobiła w #!$%@? mojego kuzyna i pewnie też inne firmy zaopatrujące. Faktury za ponad 40k z 2011 roku nadal nieopłacone, a szef sobie jeździ coraz to nowszymi furami. Zrobił jakiś przekręt, przez co państwo nie może nic jemu zabrać, bo teoretycznie nic nie ma. A kuzyn tylko się #!$%@?, bo typek śmieje mu się w twarz na eventach branżowych i nikt nie może mu nic zrobić. Jestem przerażona tym, jak bardzo ludzie nie mają #rigcz Mam nadzieję, że kiedyś karma wróci do tego gościa, chyba że macie jakieś pomysły, żeby szybciej wróciła ( ͡º͜ʖ͡º)
OP: @Consigliere_96: Rozumiem, że są większe długi, ale dla niego to nadal kupa pieniędzy. Firma kuzyna też nie jest na tyle duża, żeby przyjąć ponad 40k strat ot tak.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
OP: @Consigliere_96: @zolwixx: @RozowaZielonka: @graf_zero: A najgorsze jest to, że widziałam jakiś czas temu tego człowieka na jednym z wydarzeń i tak cwaniakowatej mordy nigdy nie widziałam. Kiedy na korytarzu szłam z kuzynem a on szedł z naprzeciwka, jeszcze puścił mi oko z "buziakiem". Typowa prowokacja, w jednej chwili myślałam że mój kuzyn rzuci się na niego, strasznie mi go szkoda (╯︵╰,)
@RozowaZielonka: jakie plecy? Wystarczy dobrze poznać polskie przepisy i mieć w dupie moralność, żeby robić ludzi bezkarnie w #!$%@?. Wpadają ci, którzy stracą głowę dla pieniędzy i czujność, albo zostaną wystawieni przez wspólnika/zdradzoną żonę/zrozpaczoną kochankę.
SamotnyGrabarz: Załatwić sobie stoisko obok niego na evencie, wydrukować plakat z fakturą i dopisać "status-nieopłacona". Niestety tak się robi w Polsce kasę. Idzie ciężko to bierzesz towaru, zamykasz DG i rejestrujesz taką samą na teściową.
W Polsce to jednak panuje bezprawie. Jest sobie taka firma, jedna z czołowych w branży, która nieźle zrobiła w #!$%@? mojego kuzyna i pewnie też inne firmy zaopatrujące. Faktury za ponad 40k z 2011 roku nadal nieopłacone, a szef sobie jeździ coraz to nowszymi furami. Zrobił jakiś przekręt, przez co państwo nie może nic jemu zabrać, bo teoretycznie nic nie ma. A kuzyn tylko się #!$%@?, bo typek śmieje mu się w twarz na eventach branżowych i nikt nie może mu nic zrobić.
Jestem przerażona tym, jak bardzo ludzie nie mają #rigcz
Mam nadzieję, że kiedyś karma wróci do tego gościa, chyba że macie jakieś pomysły, żeby szybciej wróciła ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@AnonimoweMirkoWyznania: nie wróci. Nie w polszy. Skoro jeszcze do nie dojechali to znaczy że ma dobre plecy (pewnie do czasu)
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja bym je już dawno skreślił. Bo tych pieniędzy nie ma i nie będzie.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Ten
@RozowaZielonka: jakie plecy? Wystarczy dobrze poznać polskie przepisy i mieć w dupie moralność, żeby robić ludzi bezkarnie w #!$%@?. Wpadają ci, którzy stracą głowę dla pieniędzy i czujność, albo zostaną wystawieni przez wspólnika/zdradzoną żonę/zrozpaczoną kochankę.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}