Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
W Polsce to jednak panuje bezprawie. Jest sobie taka firma, jedna z czołowych w branży, która nieźle zrobiła w #!$%@? mojego kuzyna i pewnie też inne firmy zaopatrujące. Faktury za ponad 40k z 2011 roku nadal nieopłacone, a szef sobie jeździ coraz to nowszymi furami. Zrobił jakiś przekręt, przez co państwo nie może nic jemu zabrać, bo teoretycznie nic nie ma. A kuzyn tylko się #!$%@?, bo typek śmieje mu się w twarz na eventach branżowych i nikt nie może mu nic zrobić.
Jestem przerażona tym, jak bardzo ludzie nie mają #rigcz
Mam nadzieję, że kiedyś karma wróci do tego gościa, chyba że macie jakieś pomysły, żeby szybciej wróciła ( ͡º ͜ʖ͡º)

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 11
OP: @Consigliere_96: @zolwixx: @RozowaZielonka: @graf_zero: A najgorsze jest to, że widziałam jakiś czas temu tego człowieka na jednym z wydarzeń i tak cwaniakowatej mordy nigdy nie widziałam. Kiedy na korytarzu szłam z kuzynem a on szedł z naprzeciwka, jeszcze puścił mi oko z "buziakiem". Typowa prowokacja, w jednej chwili myślałam że mój kuzyn rzuci się na niego, strasznie mi go szkoda (,)

Ten