Kupilem mamie na allegro LG G6, sam osobiście posiadam i jestem bardzo zadowolony. Telefon przeszedł i zaczalem od razu sprawdzać czy wszystko ok. No i tak, przycisk zasilania działa, ale trzeba dużo mocniej kliknąć żeby załapał, u mnie wystarczy lekko. Nie dziala czytnik linii papilarnych, smart doctor pokazuje błąd a w opcjach wogole nie ma możliwości ustawienia czytnika. System sie nie aktualizuje, jest najnowsza wesja różniaca sie nieco numerem z moją. Moja to V20b-EUR-XX, tam jest v20b cos tam i koncowka 505, juz nie pamiętam dokładnie. Ostatnia aktualizacja tam 1 kwiecień 2018, u mnie 1 czerwca 2018.
@YogiYogi @dobre_zielone jutro odsyłam. A najlepsze jest to że ladowarka przyszła w dwóch połówkach. W sensie ta biala wtyczka. Az dla spokoju świętego doloze tam swoją, w całości a tamta w--------e. Dam się trochę w c---a zrobić ale nie chce zeby osły w spór wchodziły o takie coś, że niby oni wysłali dobrą xd a Mama szybko telefon potrzebuje mieć.
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
Robić jej zwrot?
#telefony #android #lg
Zwrot
Albo skleje i nara