Wpis z mikrobloga

@REMIR3X: @Call_me_Kaba: Nie wiem, nie pasuje mi jego aparycja (tak wiem siła charakteryzacji) jak i sama fizjonomia, przecież gość ma ciało jak kulturysta po rolach w filmach DCU. Poza tym i to tylko moja opinia - uważam go za kiepskiego aktora. Na plus jego nazwisko dla serialu ale to tyle, przynajmniej na obecną chwilę. Mam nadzieję, że się mylę i wyjdzie fajnie.
  • Odpowiedz
@Shank: Ale wiesz, że aktorzy robią do filmów i seriali taką wagę, jakiej producent wymaga od nich? Poza tym Geralt też bym wielki. Henry jako aktor został bardzo mocno zaszufladkowany w rolach, ale skoro zrobił takie wrażenie na przesłuchaniu, to pozostaje zaufać ekipie i czekać na efekt.
  • Odpowiedz
@Call_me_Kaba: @janushek: K---a wiem, że można pozbyć się masy xD Weźcie tylko pod uwagę, że w między czasie pewnie dalej będą powstawały produkcje z DCU. Zresztą to dla mnie jest najmniejszy problem głównie chodzi o aktorstwo.
  • Odpowiedz
@Shank: A tak już poza wszystkim, to Geralt jako postać jest strasznym mrukiem i raczej takim nudnym twardzielem. (w końcu wiedźmin) To nie jest jakieś ogromne wyzwanie aktorskie, więc dużo więcej zależy od reżysera ;) Ja nie widzę wiele do spieprzenia w interpretacji postaci.

Weźcie tylko pod uwagę, że w między czasie pewnie dalej będą powstawały produkcje z DCU

Tak siedzieć i spekulować to sobie można :D Daj im zrobić
  • Odpowiedz