Aktywne Wpisy
belfegorrrr +786
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +131
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
1. Śmierdzą
2. Ciągle przy Tobie są i nie dają Ci na moment spokoju
3. Drą ryjca o 3 w nocy jak usłyszą jakiś hałas
4. Jedzą g---o
5. Skaczą na Ciebie jak mają u-----e łapy
6. Sępią o żarcie
7. Trzeba z nimi wychodzić niezależnie od chęci i pogody
8. Śmierdzą x2
9. Liżą po twarzy
10. Zachowują się jak upośledzone (cieszy się jak kretyn na Twój widok, lata za jakimś patykiem xD)
11. Robią wszystko co każesz, są za bardzo uległe.
12. Są brzydkie
13. Ślinią się (autorstwa @Morenk4)
#niepopularnaopinia #psy
1. Koty nie śmierdzą, ale śmierdzi ich kupa w kuwecie jak jasna cholera. Już zdecydowanie bardziej wolę zebrać kupę psa na dworze niż kota z kuwety. Psy śmierdzą pod warunkiem, że się o nie nie dba odpowiednio. Mojej często śmierdzi z pyska. Poza
to jest kilkanaście a nie kilka więc zakop jako informacja nieprawdziwa
@NaSmyczy: To dlaczego mało kto je układa? Sam mieszkam blisko centrum jednego z największych miast i dopóki nie "nauczyłem" psów sąsiadów w okolicy to szczekały jak p------e za każdym razem jak przechodziłem chodnikiem koło ogrodzenia. Mieszkam w Poznaniu i niemal codziennie słyszę szczekanie lub wycie psów: albo w parku, albo na klatce schodowej/innych mieszkaniach, albo tak jak wspomniałem zza płotu na spacerze.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@przesympatyczny_pan: Powtarzasz błędny frazes. Mieszkanie jest dla psa taką dużą budą, a gadanie, że trzymanie go tam to "znęcanie" ma tyle sensu co gadka, że trzymanie człowieka w małym mieszkaniu to znęcanie. Każdemu psu trzeba zapewnić spacery i nie ma tutaj znaczenia, czy żyje w domu z
@WszeborWlostowic: Bo jak pokazuje praktyka dnia codziennego psy są dla społeczeństwa uciążliwe, podczas gdy pozostałe popularne futrzaste zwierzątka nie.
@WszeborWlostowic: A to normalne, że pies siedzi w "budzie" (na