Wpis z mikrobloga

Cześć Murki i Murabelki,

październik to ważny miesiąc dla mnie, bo odbędzie się misięczny test moich kompetencji jako trader po dwóch i pół latach nauki. W związku z tym szukam pokoju/kawalerki na wynajem na 3 tygodnie(ostatni tydzień będę dojeżdżał z rodzinnego miasta). Wiem, że to ujowy czas, zaczyna się rok akademicki, a i okres wynajmu beznadziejny i krótki, ale może ktoś, coś, gdzieś widział/słyszał/wynajmuje?

#wynajempokoju #wynajemmieszkania #katowice
noniemozliwe - Cześć Murki i Murabelki,

październik to ważny miesiąc dla mnie, bo ...

źródło: comment_CTb6h8Tao5FYWO61DodXAwP9hMcj6tzv.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@noniemozliwe: znam jedna osobę, która szukała od października współlokatora - ale to dziewczyna i raczej szuka kogoś na stałe, a sam pokój jest przechodni. Druga osoba, to koleżanka z pracy, która od 1.10 się wyprowadza, więc po niej pokój zostanie, ale mogłabym podpytać dopiero w pon o namiary (o ile już ktoś nie zajął, nie pytałam).
Poza tym szukałeś na różnych forach na fcb?

A tak już nieco w innym
  • Odpowiedz
@izka715: Też szukam kogoś na stałe hehe(gmoch.jpg). ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak na poważnie to popytaj o ten pokój koleżanki z pracy. Fcb unikam jak ognia, na portalach ogłoszeniowych nie znalazłem nikogo kto by brał pod uwagę wynajem na mniej niż pół roku(nie dziwne na początku roku akademickiego). Na forach? Jakich forach? Hostele nie mają wolnych miejsc w tym okresie już. :- ( Ostateczność to
  • Odpowiedz