Aktywne Wpisy
abc3 +187
sferahost +39
Czołem Mireczki!
Z okazji pojawienia się mojej marki hostingowej na wykopie, małe #rozdajo, 10 najwyższych pakietów hostingowych Nitrogen w Sferahost, o pojemności 50GB (NVME) na rok, o sumarycznej wartości 3600 zł do rozdania, po jednym dla 10 losowo wybranych mirków/mirabelek. Warunki są proste, wystarczy być na wykopie więcej niż 30 dni, mieć odblokowane wiadomości prywatne, zaplusować i dodać jakikolwiek komentarz (#usunkonto nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)) pod tym wpisem. Wyniki ogłaszam jutro, 03.07.2024, godz. 21:00. Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie oferty, technikaliów lub inne, możecie pytać prywatnie lub przez zgłoszenie na https://sferahost.pl.
Z okazji pojawienia się mojej marki hostingowej na wykopie, małe #rozdajo, 10 najwyższych pakietów hostingowych Nitrogen w Sferahost, o pojemności 50GB (NVME) na rok, o sumarycznej wartości 3600 zł do rozdania, po jednym dla 10 losowo wybranych mirków/mirabelek. Warunki są proste, wystarczy być na wykopie więcej niż 30 dni, mieć odblokowane wiadomości prywatne, zaplusować i dodać jakikolwiek komentarz (#usunkonto nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)) pod tym wpisem. Wyniki ogłaszam jutro, 03.07.2024, godz. 21:00. Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie oferty, technikaliów lub inne, możecie pytać prywatnie lub przez zgłoszenie na https://sferahost.pl.
Wyniosła mi go grubawa 10latka, na ręku, w drugiej trzymając telefon i prawie nie patrząc na mnie i na szczurzyce. O dziwo szczurza bidulka wyglądała na zadbaną, ale bardzo bała się ludzkich rąk. Zgarnęłam szczure do transportera. Powiedziałam, że następnym razem jak bierze się zwierzątko, to trzeba się przyłożyć do opieki, bo to nie kolejny gadżet ani zabawka. Młoda pokiwała głową i jak wchodziła do bloku, to wypadł jej ten wypasiony telefon prosto w kratkę odpływową taką na podeście do klatki schodowej XD Poryczała się w 5 sek, ale udało mi się otworzyć kratkę i sięgnąć po fona. Z sarnimi oczami wybełkotała 'dziękuję'...
Na szczura dalej nie spojrzała.
#szczury #zwierzeta #historiajednejfotografii #zwierzaczki #zoologia
Moja mama to jednak miała złote metody sprawdzenia, czy będziemy się zajmować zwierzakiem:
- Chce chomika ----> Ponad miesiąc wymieniania pustej klatki, do której mama nasypała trocin i wylewała wodę wymieszaną octem; chodzenia na stragan po warzywa i krojenia ich.
- Chcę kawię domową ----> j.w plus rozmoczone rodzynki imitujące gówno i chodzenie po mlecze
- Chcę żółwia -----> wymienianie wody w
Jedna jest identyczna do tej co na zdjęciu ;)
@Stalowa_Figura: ktosntu chyba chcial odkurzacz pioracy (✌ ゚ ∀ ゚)☞