Aktywne Wpisy
mk321 +6
Dobry_Gospodarz +267
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
Spójrzmy jeszcze raz na twój manifest:
W plemieniu Ayoreo jest zero podatku dochodowego, jak i w sumie każdego innego. Prawdziwy raj wolnościowców.
Oczywiście, że nie i tam możesz sobie zeżreć cokolwiek tylko znajdziesz bądź upolujesz w dżungli.
Oczywiście, że nie musi i tam nie ma takiego obowiązku. Instytucji szkoły notabene też nie ma. Edukacja jest absolutnie dobrowolna i zależy od tego, czy po prostu będzie ci się chciało wieczorem posłuchać lokalnego szamana przy ognisku.
Zero aktów prawnych o tym z kim możesz się wiązać, kogo kochać itp. Aż dziwne, że LGBT jeszcze się tam nie przeniosło.
Z tego co wiem to w nowożytnej historii świata plemię Ayoreo nie wypowiedziało żadnemu krajowi na świecie wojny. Nikt też nie wypowiedział wojny samemu plemieniu. To też więc istny raj dla hipisów.
Tam nawet nie ma pojęcia spółki państwowej.
Nie musi i tam wszystkie rybki, które sobie złowisz w rzece, sa tylko i wyłącznie dla ciebie.
Jak sam widzisz - plemię Ayoreo spełnia 7/7 twoich postulatów. Żaden inny kraj na świecie nie respektuje tak bardzo twojej wolności jak właśnie plemię Ayoreo.
Jeśli wyprowadzisz się do tego plemienia, to jako dobroduszny komunista - jeszcze się dorzucę do twojego biletu. Bylebyś już nie spamował więcej neuropy na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #libertarianizm #akap #4konserwy
Nic nie zaorałeś, bo odpowiadałeś tylko na to co ci pasuje.
https://www.cato.org/human-freedom-index