Aktywne Wpisy
EnzoMolinari +77
Zrozumiecie kiedyś warszawskie dzbany, że Wrocław nie ma nic wspólnego z Górnym Śląskiem (potocznie nazywanym Śląskiem) oprócz druzyny piłkarskiej, która się tak niefortunnie nazywa? Kopalnie węgla, ślonska godka i disco polo ze starymi wąsiurami z october festu to totalnie nie ta bajka.
#powodz #wroclaw #slask
#powodz #wroclaw #slask
duzy_krotki +486
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz
Już nie tylko bieganie latem do połowy rozebranym w środku miasta jest problemem. Ostatnio zaobserwowałam że ubranie się na rozmowę rekrutacyjną też sprawia trudność. Wiadomo że taki ubiór dostosowujemy, do stanowiska na jakie się aplikuje ale chyba wszystko ma jakieś granice. Smaczki z dziś:
- trampki, dżinsy, top..
- dżinsy, but - na obcasie, paluszki odkryte,siateczka wszystko się świeci i błyszczy nic tylko na imprezę i jasna bluzeczka z frędzelkami..
- balerinki, ciemne dżinsy top ze nadrukiem bajkowego kota i na to marynarka.
Zazwyczaj tak stoją się panie ... jeden jedyny Pan jaki się pojawił miał garnitur i elegancką jasną koszulę..
Młode pokolenie naprawdę nie rozumie że jak już nic nie mają w CV to przynajmniej mogliby wyglądać odpowiednio. Czasami odpowiedni ubiór to połowa sukcesu.
Stanowisko które wymaga ściśle określonego, powszechnie wiadomego, dopasowanego w standard i eleganckiego na co dzień ubioru - koszule, marynarki itp.
#modadamska #modameska #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski
@Anaxa: i pewnie w młodym dynamicznym zespole na śmieciówce za grosze xD
Jak nie chcą tej roboty, to po hui marnują czas swój i rekrutera?
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnio widziałem na mieście dziewczynę w bluzce odsłaniającej brzuch, dziurawych jeansach i marynarce, co miała na nogach nie
@r4do5: tradycyjne... Większość to taki materiał z domieszką elastyczną, jak sie przylepi do ciała to nic nie oddycha.
BTW w którym mieście takie cyrki? :)