Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +89
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +133
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
„Wiara i rozum są jak dwa skrzydła unoszące człowieka ku kontemplacji prawdy” - św. Jan Paweł II
Proponuje zawody. Ja zbuduje model samolotu na podstawie wyliczeń i projektu technicznego opartego na nauce, a ktoś z #naukowcywiary na podstawie wiary w to jak powinien taki model wyglądać, zobaczymy który poleci i będzie prawdziwszym modelem samolotu.
#bekazkatoli #nauka
Komentarz usunięty przez moderatora
@lakukaracza_: Świetny antyautorytet.
@Wakacje_w_styksie: jp2 wielki katolik ktory nigdy sie nie odniosl, ba nawet publicznie sie nie pomodlil za geja ktory dokonal samospalenia na placu swietego piotra xD wyobrazasz to sobie zeby ktos sie spalil pod twoim domem a ty nawet nie powiesz ze szkoda czlowieka xD chyba ze gej w umysle katola to nie czlowiek xD
Wielki k---a swiety xD
Wiem, że śmiesznie zabrzmi, ale trzeba to dobrze zinterpretować (xD)
Tymczasem pragnę przypomnieć, że KK zwołał bodajże już 50 lat temu specjalną grupę naukowców kościelnych (tak, w kościele jest wielu wybitnych naukowców), zbadali dogłębnie teorię ewolucji i opracowali kilkadziesiąt opasłych tomów wniosków. ogólnie rzetwierdzili, że można ją przyjąć za
@lakukaracza_: xD dziękuję za reprezentatywną egzemplifikację dla teoretycznej wykładni, którą raczyłeś tym komentarzem.
od kiedy zgodna z nauką kościoła jest sama modlitwa bez działania?
No chyba, że interpretujesz te cytaty na siłę, żeby tylko dowalić nielubianemu obozowi.
No i co do naukowców wiary- jak rozumiem np. Mendel opracował zasady dziedziczenia na podstawie wiary?
@KakaowyTaboret: No jak zwykle źle zinterpretowałem. Ciągle to mi się zdarza - przepraszam. Możesz polecić jakiś dobry kurs interpretacji słów katolików?