Wpis z mikrobloga

#zegarki #creationwatches
Mireczki myśle nad zakupem sikora z crationwatches, bo ceny mają super.
Kupował ktoś z was w tym sklepie? Wszystko legit? Oryginalne?
Wszedłem w opcje wysyłki i niby jest darmowy do polski dhl express. Jak to wygląda? Ile trwa przesyłka?
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nerana112: bez pudła to zamawiałem z dutyfreeislandshop.com I to jeszcze dodatkowo przez ebay. Na oficjalnej stronie sklepu było napisane że wyprzedany ale przez ich dystrybucję na ebay jeszcze było kilka sztuk (trudno jest znaleźć w tej specyfikacji jaką chciałem). Zamówienie zrobiłem 16 sierpnia. Nadane zostało z Hong Kongu 17 sierpnia zwykłym listem. Dzisiaj dostałem kopertę z moim zegarem. Mieszkam w Norwegii. Nie wiem czy do Polski to będzie dłużej szło.
  • Odpowiedz
  • 1
@nerana112 od tej kwoty nie zapłacisz żadnego cła, jedynie 23% vat. Parę miesięcy temu zamawialem niebieska wersję. 108€. Paczka szła koło tygodnia z czego połowe tego czasu to odprawa celna w PL. Formalności załatwial DHL, nie płaciłem nic za obsługę celną, jedynie jakies 105 zł vatu przy odbiorze paczki.
  • Odpowiedz
@arusm: @AllieCaulfield: @Ferengi: @hidden: Panowie przepraszam ze odkopuje archiwalny temat ale mam pytanie: dotarł dzis do mnie Bambino z tego sklepu natomiast nie ma zadnego rachunku, wysyłka byla poczta z Singapuru. Na stronie tez nie widzę możliwości zalogowania żeby gdzieś pobrać rachunek, na maila tez nic nie przyszło... Mam pisac do nich w spr rachunku czy jak to wygląda?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Sympatyczna_Kapibara: nie pamiętam żebym dostał jakiś rachunek ale niespecjalnie mi na tym zależało, miałem chyba tylko maila ze szczegółami transakcji - niestety chyba te maile pokasowałem. Napisz do nich.
  • Odpowiedz