Aktywne Wpisy
pacan7 +165
Przegrywek123 +90
Czaicie co się #!$%@?ło xD Moja różowa chwilowo pracuje sobie w powiatowym kołchozie (takim większym) w HRach. I jak mi czasem opowiada co się tam #!$%@?, to XD^xD Takie korpo-anetki z HR przy tych kretynkach, to jest niczym profesor przy jakimś menelu xD
Ale do rzeczy - wczoraj jedzą sobie obiad tak razem, dzień jak co dzień. I majówka niedługo, to temat zszedł na wakacje. No i tam biadolą, że drogo, że
Ale do rzeczy - wczoraj jedzą sobie obiad tak razem, dzień jak co dzień. I majówka niedługo, to temat zszedł na wakacje. No i tam biadolą, że drogo, że
Ale takich do rozrabiania w butelce w wodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio robię zakupy w guiltfree i kupiłam na spróbowanie dwa napoje Bolero - saszetka do rozrabiania w wodzie, zero cukru zero kalorii 1,70 zł za opakowanie. Posmakowało - więc robię test prawie wszystkich smaków dostępnych na naszym rynku. Póki co 5 za nami, jak wykończymy wszystkie to wstawię tabelę wyników.
Pod ocenę idzie naturalność smaku, kolor, rozpuszczalność, gorzkość, posmak słodzika.
PS. Pierwsza rzecz którą trzeba rozrabiać w większej ilości wody (2 litry) bo w 1,5 litra jest trochę za słodkie - bardzo opłacalny napój, wychodzi lepiej niż CC/Pepsi zero na promocji i nie ma monotonii bo jest wiele smaków.
#mikrokoksy #dieta #jedzenie #oswiadczenie #test w sumie napoje akurat dla #keto
#testsmaku <—— pod tym tagiem wrzucę post z podsumowaniem po wypiciu zakupionych smaków
W sumie jestem ciekaw jak smakuje taki ryz czy majonez „zero kalorii”.
Natomiast od siebie polecić mogę syropy 0kcal od nich np Walden Farms albo Zerup. Jak dla mnie zajebiste, szczególnie z jogurtem naturalnym :)
Źródła na dole artykułu + filmik