Aktywne Wpisy
monalisssa +166
Właśnie stoję w aptece, weszła kobieta z małym dzieckiem. Kolejka 5 osób, a ona zaczyna - że wystała się w kolejce do lekarza, a teraz tu znowu kolejka, a ona ma chorom curke. Udało mi się wreszcie spotkać na żywo tę legendarną madkę! :) Pojojcała o tej kolejce, wszyscy ją zlali więc wyszła z apteki :) #logikarozowychpaskow #madki #ciekawostki #heheszki
z racji, że natura to najlepsza nauczycielka to naoglądałem się jakiś programów o dzikich kotach i o tym jak mama wychowuje kocięta i widziałem jak trzyma je za skórę na karku i przynosi na piasek i pokazuje jak się zakopuje odchody, a jak chcą się bawić to podchodzi i przynosi je na miejsce
nie nasrałem jej oczywiście do kuwety, ale przez 5 minut wkladalem co chwilę do kuwety i pokazywałem palcem jak się kopie, a potem lekko jej łapką jak to się robi
i co? różowa już chciała kupować jakieś specyfikaty do psikania, kocimiętki i inne syfy, a tu pach, kotek sra do kuwety
przy okazji #pokazkota #koty #dziendobry
Tak samo z siuśkami, wycierasz papierem i wrzucasz do kuwety.
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
W taki sam sposób uczyłem mojego korzystać z drapaka. Brałem go za łapki i pocierałem drapak ;).
A przecież domyślnie nie powinny wiedzieć co to kuweta i dlaczego z niej można korzystać.
Jestem dumna ( ͡º ͜ʖ͡º)