Wpis z mikrobloga

W wykopalisku, znalezisko: Katastrofalna oglądalność rozdania nagród MTV, w komentarzach możemy przeczytać coś o lewactwie itd, super wiarygodne źródło breitbart, które wspomina tylko o grupie wiekowej 18-49, wiecie dlaczego? Bo tak im wygodnie, wchodzimy w artykuł który zalinkowali i możemy przeczytać:

Still, MTV was the No. 1 network among viewers 18-34 viewers Monday night across all primetime TV, including cable and broadcast. The show also saw a spike in digital viewership, indicative of the MTV target audience’s shifting viewing habits. Per Viacom, the 2018 VMAs was the most streamed awards show in MTV and Viacom history, with 141.6 million streams, up 46 percent from last year.

#neuropa #tysiacurojenniezaleznychmediow #rozrywka #kultura #usa
  • 8
@saakaszi: tak mi się wydawało
zbiorowy prawacki orgazm wynika przeważnie z kłamstwa i manipulacji
(choć sam rozdania nie oglądam już od dawna - amerykańska muzyka popularna obecnie z nudnej zrobiła się obrzydliwa - jakieś rapery wyglądające jak gówno i rapujące jeszcze gorzej, muzyka na jedno kopyto, grube dupska, wszystko wokół seksu jakbyśmy mieli drugą rewolucję seksualną - tylko teraz kompletnie bez gustu, jakiś #!$%@? mendes... aaa szkoda strzempić ryja)
amerykańska muzyka popularna obecnie z nudnej zrobiła się obrzydliwa - jakieś rapery wyglądające jak gówno i rapujące jeszcze gorzej, muzyka na jedno kopyto, grube dupska, wszystko wokół seksu jakbyśmy mieli drugą rewolucję seksualną

@gwynebleid: obecnie, czyli od 15 lat? I tak mam wrażenie, że dołek już minął i powoli jest lepiej.
@polecam_poczytac_heideggera: ...
temat rzeka, ale zacznijmy od tego że ja piszę o rozdaniach a ty o muzyce ogólnie, więc nie mam za bardzo z czym dyskutować
nie jestem ignorantem, lubię muzykę popularną, jakieś Taylor Swifty, Bruno Marsy, soft rocki też, czy Bebe (gdy nie wywala tego dupska na pierwszy plan) - każdy ma swój gust. Wyrosłem już na tyle z oceniania po okładce, że nawet Bieber mi się czasami podoba.
ale
@gwynebleid:

ja piszę o rozdaniach a ty o muzyce ogólnie, więc nie mam za bardzo z czym dyskutować

chyba sam nie czytasz swoich komentarzy przed czy po ich wysłaniu:

choć sam rozdania nie oglądam już od dawna

tu faktycznie napisałeś o rozdaniu nagród, a raczej o tym, że nie obejrzałeś tegorocznego rozdania. po czym:

amerykańska muzyka popularna obecnie z nudnej zrobiła się obrzydliwa

to chyba nie jest krytyka MTV Awards, prawda?