Aktywne Wpisy

apee +8
Dajcie jakiś film na wieczór, który mnie zmieli, wywinie na lewą stronę i porzuci :)
#filmnawieczor #film
#filmnawieczor #film
chlopak_twojej_matki +389
Nie wiem jak Wy, ale jak patrze na te dwie parszywe mordy to mnie skręca w środku. Jaką trzeba być hieną, żeby zakłamywać rzeczywistość i szkalować własny naród? Niech się te antyp0lki przeprowadzą jak im tak źle tam gdzie ich miejsce, np. do Izraela. Chociaż znając życie to pewnie w Polsce nie mieszkają i plują z odległości.
#neuropa #polska #bekazlewactwa
#neuropa #polska #bekazlewactwa

#neuropa #tysiacurojenniezaleznychmediow #rozrywka #kultura #usa
zbiorowy prawacki orgazm wynika przeważnie z kłamstwa i manipulacji
(choć sam rozdania nie oglądam już od dawna - amerykańska muzyka popularna obecnie z nudnej zrobiła się obrzydliwa - jakieś rapery wyglądające jak gówno i rapujące jeszcze gorzej, muzyka na jedno kopyto, grube dupska, wszystko wokół seksu jakbyśmy mieli drugą rewolucję seksualną - tylko teraz kompletnie bez gustu, jakiś #!$%@? mendes... aaa szkoda strzempić ryja)
@gwynebleid: obecnie, czyli od 15 lat? I tak mam wrażenie, że dołek już minął i powoli jest lepiej.
ogólna oglądalność była większa czy mniejsza niż w poprzednich latach?
le_wrong_generation_face.jpg" raczej nie pomaga, bo pewnie przez to podchodzisz do współczesnej muzyki popularnej ze z góry ustaloną tezą, że wszystko jest gównem niewartym uwagi. (o ile w ogóle cokolwiek słuchasz xD)poza tym popełniasz chyba jeden z bardziej ignoranckich skrótów myślowych twierdząc, że "MTV = muzyka popularna".
temat rzeka, ale zacznijmy od tego że ja piszę o rozdaniach a ty o muzyce ogólnie, więc nie mam za bardzo z czym dyskutować
nie jestem ignorantem, lubię muzykę popularną, jakieś Taylor Swifty, Bruno Marsy, soft rocki też, czy Bebe (gdy nie wywala tego dupska na pierwszy plan) - każdy ma swój gust. Wyrosłem już na tyle z oceniania po okładce, że nawet Bieber mi się czasami podoba.
ale
chyba sam nie czytasz swoich komentarzy przed czy po ich wysłaniu:
tu faktycznie napisałeś o rozdaniu nagród, a raczej o tym, że nie obejrzałeś tegorocznego rozdania. po czym:
to chyba nie jest krytyka MTV Awards, prawda?