Aktywne Wpisy
dancop +47
Nad ranem zmarła moja żonka @xxMartaxx
Była najinteligentniejszą osobą, jaką znałem. Nie dorastam jej do pięt. Byliśmy razem 28 lat. Nie wiem co ze sobą zrobić... i nie, nie zamierzam strzelić Magika. Ale nie mam pojęcia jaki to ma sens, po co w ogóle wstawać rano...
Była najinteligentniejszą osobą, jaką znałem. Nie dorastam jej do pięt. Byliśmy razem 28 lat. Nie wiem co ze sobą zrobić... i nie, nie zamierzam strzelić Magika. Ale nie mam pojęcia jaki to ma sens, po co w ogóle wstawać rano...

pepepanpatryk +68
Dzisiaj mija pierwsza rocznica śmierci mojego najlepszego przyjaciela. Odszedł w swoje 30 urodziny. Pamiętam jak wyszedłem z garażu podziemnego i zobaczyłem, że jego siostra próbowała się do mnie dodzwonić - już wtedy wiedziałem, że jest coś nie tak, ale kiedy powiedziała te słowa "Mateusz nie żyje" to mam wrażenie, że stanęło mi serce.
Na pogrzebie z jednej strony czułem straszny smutek, ale też i złość na niego, że to nie tak miało być.
Poznaliśmy
Na pogrzebie z jednej strony czułem straszny smutek, ale też i złość na niego, że to nie tak miało być.
Poznaliśmy

Czy da się odpalić windowsową wersję Arma3, czy jesteśmy zmuszeni do posługiwania się wyłącznie do okrojonej linuksowej wersji?
Komentarz usunięty przez autora
@KebabWolowinaSosOstry
Co do ARMA3 to problemem jest m.in. biblioteka do tego modelu zaawansowanego lotu: nie ma Linuksowego portu i stąd problem. Valve nie przewidziało że ktoś może woleć Windowsową wersję od natywnej. Nie wiem czy ta gra na Wine działa, appdb mówi że nie
Do innej gry, która by się przydała opcja uruchomienia przez Protona jest Dungeon Defenders, gdzie