Aktywne Wpisy

WielkiNos +222
Jakaś baba zorganizowała wyjazd dla singli na wspólną imprezę integracyjną za 2,5k na weekend. Przybyło tylko 3 facetów. Oburzone kobiety pytają co się dzieje z mężczyznami, że nie chcą płacić za poznawanie kobiet.
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
źródło: temp_file7965786545065952647
Pobierz
WielkiNos +51
Panowie co was powstrzymuje żeby się tak ubierać?
#modameska #logikaniebieskichpaskow #takasytuacja #sukienkiboners #zalando
#modameska #logikaniebieskichpaskow #takasytuacja #sukienkiboners #zalando
źródło: temp_file2614869795067190939
Pobierz

#cyberpunk #shitstorm #drama #shittwittersays #opiniaeksperta
źródło: comment_WNnkdUcHjXGHuSoF9a7eHGExfAVLNKl1.jpg
PobierzKiedy próbujesz kogoś przeprosić na twitterze, żeby przy okazji nikogo nie obrazić.
Tak btw. to wiedziałem, że SJW lubią się kłócić i obrażać, ale nie miałem pojęcia, że są aż tak zawziętymi chujkami. Nawet po twittem z przeprosinami było pełno tych matołów, którzy narzekali, że przeprosiny za ŻART są nieszczere itd itp. Żeby ich udobruchać to autor twitta chyba by musiał popełnić seppuku.
źródło: comment_39E4WSBJe9BCwtIGvBrgQUXFmYXjiNMY.jpg
PobierzStrasznie mnie zdziwiła też reakcja osób których ten żart dotyczy. Oczywiście pojawiły się osoby trans, które stwierdziły, że to nic takiego, ale strasznie dużo było ludzi, którzy wręcz pisali elaboraty. Jeśli taki niewinny żarcik (to nawet nie był czarny humor) potrafi ich tak rozzłościć, to może Oni sami siebie nie akceptują? Dystans do siebie bardzo często kroczy w parze, z akceptacją własnej osoby.