Mam 7 letniego synka i byliśmy dzisiaj w hipermarkecie i tam był taki szczypior cały wydziarany nawet z tyłu głowy miał dziary,
Syn się go bał i pytał się mnie co się stało temu panowi, wyjaśniłem synowi że to jest patologia, prawdopodobnie jest narkomanem i wyszedł z więzienia i żeby się do niego nie zbliżał bo może zrobić krzywdę.
Trzeba dobrze wychowywać dzieci by nie stało się im nic złego
@Helsantonio_Montes: no to ładnie masz zryty beret ;) biorąc pod uwagę, że coraz większa część populacji ma tatuaże to są dwa scenariusze na to: młody będzie szczał w majty do końca życia, bo wszędzie będzie widział ludzi z którymi tata mu zabronił wchodzić w interakcje, albo drugi, porwie go stary p-----l, któremu młody zaufa a ten go weźmie na cukierki, a zaufa mu dlatego, że kiedyś tatuaże nie były tak
@CheekiBreekiKnight wychowuj dobrze syna, zabezpieczając go i jego przyszłość HURR DURR BAIT!!!!! XXI wiek i postępująca idiokracja byle by nie urazic jakiejs małej grupy patologicznej
@Helsantonio_Montes: mi nikt tego nigy nie tlumaczyl, ale od dziecinstwa do teraz zawsze zakladalem i zakladam, ze facet lub kobieta z tatuazami albo jest zakapiorem albo ma jakies problamy z psychika. Nikt normalny przeciez sobie nie uszkadza ciala i nie robi tam rysunkow jak w jakims ekspressie wieczornym.
@Helsantonio_Montes: Wiesz, że tatuaże mają "normalni" ludzie, którzy nigdy nie byli w więzieniu? To już nie lata 90, gdzie tatuaże mieli (zazwyczaj), tylko więźniowie lub wojskowi (np. marynarka).
Syn się go bał i pytał się mnie co się stało temu panowi, wyjaśniłem synowi że to jest patologia, prawdopodobnie jest narkomanem i wyszedł z więzienia i żeby się do niego nie zbliżał bo może zrobić krzywdę.
Trzeba dobrze wychowywać dzieci by nie stało się im nic złego
#tatuaze #zalesie #wychowanie #zwiazki #patologiazmiasta #dzieci
@Helsantonio_Montes: Smoki też były w tej bajce?
@Helsantonio_Montes: Gratuluję transformacji w Janusza.