Mireczki warto do diety dorzucić spalacz tłuszczu? Myślałem nad Olimp thermo speed extreme. Czy to normalne że na redukcji brzuch spala się jako ostatni, mimo sporej redukcji ręce mam już jak patyki a brzuch jest nadal odstający. #dieta #mirkokoksy #chudnijzwykopem
@LepszeSloneczneDni ok 1900 kcal jem zazwyczaj zdrowo sałatki tuńczyki itd @dugi123 dieta+rower @NickciN :( Ponawiam pytanie czy spalacz ma sens? Aktualna waga 81kg 186 wzrostu
@LepszeSloneczneDni Coś mi się wydaje, że zamiast roweru powinna być siłka. Ręce by były lepsze. Mireczek wyżej ma rację. Chcesz to bierz te spalacze ale nie wiem czy jest sens.
@dugi123: @hubertus-91: jaeśli Ty jesteś 91 rok to żryj na masę, a spalać będziesz mieć czas. Twoja waga teraz to jest niedowaga jak na Twój wiek, a Ty chcesz spalać coś?! Jajka kurczaki, ryż i to zaraz !!
@hubertus-91 dołożyć kcal. Zacząć ćwiczyć siłowo. Jako człowiek tester spalaczy powiem że to wyrzucanie kasy w bloto ale rozumiem że trzeba samemu do tego dojrzeć. Jak ma Ci na psychikę dobrze zrobić(pod warunkiem że zaczniesz ćwiczyć siłowo) to możesz sobie kupić. G---o da ale możesz wierzyć że da xd
@Mzil @LepszeSloneczneDni @vomalio mam aktywność fizyczną w postaci pracy, roweru i spacerów. Myślałem że przy takiej aktywności spalacz coś pomoże ale jak piszecie że g---o to nie kupuję dzięki Mireczki. Są jakieś ćwiczenia które poprawią wygląd brzucha i mogę robić je w domu?
@hubertus-91 redukuj dalej albo wyjeb się w to i wejdź na plus kaloryczny żeby zrobić mięśnie. Jak już będziesz miał co odsłaniać to zredukujesz. Ćwiczenia w domu dużo tu nie pomogą raczej.
@hubertus-91: Teraz jak piszesz, że w uj aktywności to na dwoje babka wróżyła. Cwiczenia na brzuch to na yt znajdziesz bez problemu, te fajniejsze na juesej kanałach. Może za dużo na głowie, za mało kcal i za słaba regeneracja, jakieś problemy z kortyzolem? Może ashwaganda (nie brałem) by pomogła, jakieś zma na noc czy coś. Jednak to już są te kwestie, że jak z kims łebskim nie usiądziesz, wywiadu nie
Coś mi się wydaje, że zamiast roweru powinna być siłka. Ręce by były lepsze. Mireczek wyżej ma rację. Chcesz to bierz te spalacze ale nie wiem czy jest sens.
ewentualnie jest takie urządzenie, że leżysz i mięśnie same rosną
http://www.topshop.pl/elektrostymulator-brzucha?med=sem&cex=9981265&src=pl_gen_general_sem_google&referrer=google_sem_9981265&gclid=CjwKCAjwzenbBRB3EiwAItS-uxYD-MEaBKjoykyQoK6RSBEDOpFe8HHqPT66YRa2OKOEJ5L_p3MEexoCjrUQAvD_BwE
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@LepszeSloneczneDni
@vomalio mam aktywność fizyczną w postaci pracy, roweru i spacerów. Myślałem że przy takiej aktywności spalacz coś pomoże ale jak piszecie że g---o to nie kupuję dzięki Mireczki. Są jakieś ćwiczenia które poprawią wygląd brzucha i mogę robić je w domu?
Ćwiczenia w domu dużo tu nie pomogą raczej.