Ona jest odrażająca, odkąd pojawia się w serialu nie mam ochoty go oglądać. Jest zboczona, jak w przypadku Howarda było to śmieszne tak w jej przypadku jest to obleśne
@TadzioNorek: Bo jest brzydką kobietą i twój mózg nie umie przyjąć że takie też mają jakieś seksualne potrzeby. Bo jak wiadomo tylko laseczki się ruchajo i czerpio z tego przyjemność xD
@Papasanbaba Może to i też racja, ale telewizja klepie nam w głowie tylko taki obraz :P Poza tym ona jest przedstawiana specjalnie za odrażającą (ciuchy, sposób bycia, zaniedbywanie się) a mimo to jest ona wszędzie teraz, aż trudno to znieść
@TadzioNorek: Dla mnie to fajna postać bo idealnie pokazuje że dziewczyna która w marzeniach była by ideałem wielu facetów koniec końców odpycha bo jest "aż za mocno"
@malutka_Asienka wiesz, z kobietami tak jest ze one mają możliwość się wyladnic xD ale generalnie sama aktorka nawet w makijażu wygląda odpychająco jak dla mnie. Ona niby nie jest otyła, a wygląda jakby zdecydowanie przekraczała granice kobiety ( ͡º͜ʖ͡º)
@TadzioNorek: bo ma taką postać. Ja ogólnie lubię charakterystycznych aktorów, albo takich co nie boją oszpecić się do roli. Natomiast co do serialu - stracił dużo jak Sheldon przestał być Sheldonem :(
@TadzioNorek: nawet byl odcinek gdzie Sheldon gral "podrywacza" bo chcial miec z nia dziecko. Zgadzam sie z @malutka_Asienka z kazdym odcinkiem Sheldon stawal sie za bardzo ludzki przez co serial mocno traci.
@malutka_Asienka Serial stracił sporo w momencie gdy każdy z nich znalazł partnerkę, przestał opierać się na głównym założeniu. No ale bernadett jest choć urocza (。◕‿‿◕。)
@LowcaAndroidow Howard rozwalał mnie na łopatki przez pierwsze sezony, jak dla mnie najlepiej wykreowana postać wraz z sheldonem która już tylko stopniowo stawała się coraz gorsza
#tbbt #teoriawielkiegopodrywu #seriale #komedia #comedycentral #thebigbangtheory #takaprawda
źródło: comment_yMon3nT0DdjuZkLOOcQehZeWzpvkS3cp.jpg
PobierzPoza tym ona jest przedstawiana specjalnie za odrażającą (ciuchy, sposób bycia, zaniedbywanie się) a mimo to jest ona wszędzie teraz, aż trudno to znieść
źródło: comment_WGfuerfqaE5VzXlgY5zIVaiCR03WUEA4.jpg
PobierzSpoko postać Szeldona naukowca ewoluowała w upośledzone dziecko, nic śmiesznego
Tęsknię też za obleśnym żydkiem stulejarzem
źródło: comment_LYLCXDeukb0uVOt7W2WOOUEimVL1qAa2.jpg
Pobierz