Wpis z mikrobloga

Jestem wielkim fanem horrorów, a wiekowo mógłbym być ojcem niejednego z Was.
Nie wierzę w religie, duchy itp
Zarwałem wczoraj wieczór, z pewnych względów i skończyłem tutaj na tagu, grubo po północy.
Kolejny raz, zafascynował mnie rozkład domu Kononowiczów i pytanie, dlaczego z takim uporem maniaka, 2 pokoje są wyłączane z użytku, o tajemnicy poddasza nie wspominając. przypomniałem sobie jeszcze Czeczetkowiczowy materiał, z Bogusiem i Matką, którzy podobnie jak major , tłoczyli się z Krzychem w tym jednym pokoiku.
Kumulacja psychodelicznych bzdur, jakie przyśniły mi się tej nocy, rzadko mi się zdarza.
Wyraz twarzy , Ś. P. Bogusia, ten obłęd i przerażenie w oczach, działają na wyobraźnię.
Czasem sobie myśle, że Konon i tak skończył całkiem dobrze, biorąc pod uwagę, jak bardzo jego rodzina, jego dzieciństwo, było oderwane od rzeczywistości, jaka ich w tym Białymstoku otaczała. Chyba tylko jego niedorozwinięcie, ratuje go przed totalnym obłędem.
#kononowicz
Pobierz Rychu_Bychu - Jestem wielkim fanem horrorów, a wiekowo mógłbym być ojcem niejednego z...
źródło: comment_86cNPh5ZkRfULH7u8Q222fzuNpqfrJzL.jpg
  • 10
@Rychu_Bychu: Nie wiem czy był taki film, możliwe że mi się coś pomieszało ale bemben odkrył rąbek tajemnicy i pokazał tajemniczy pokój, gdzie w nim była komoda a w niej sukienki jego matki, to trochę było straszne aż mnie ciarki lekko przeszły, że kolekcjonuje sukienki Leonardy