@aleksandrett: good for you. Moja psiapsióła całą ciążę rzygała i szczała pod siebie jednocześnie, a na koniec miała cesarkę i teraz tylko umie powtarzać NIGDY WIĘCEJ NIGDY WIĘCEJ
@Kynareth nooo po cesarce to się nie dziwię, spotkałam jedną taką na polozniczym. Wszystkie po porodach naturalnych smigały, a tamta cierpiała kilka dni i brzmiała jak umierająca. Dodam też, że moja pochwa i inne organy działają i wyglądają jak wcześniej. Ale to zależy, jedna będzie srać i rzygać całą ciążę, z inna nie.
@Kynareth: rozerwanej d--y? Hemoroidów? Nie rozumiem Twoich życzeń i czemu chcesz, żebym miała rozerwaną dupę. Chyba nie do końca ogarniasz różnicę między układem rozrodczym a pokarmowym. No i hemoroidy ma całkiem spory % populacji, więc jest szansa, że ja też będę miała, choroba jak choroba, nie ma się czego wstydzić :)
@butelkaznakretka: Życie dla innych to poświęciła Matka Teresa, a płodzenie gówniaka to równie skrajny egoizm jak i niechęć do niego. Bo niby jak innym ma pomagać to, że masz potomka? Nijak. Aaa, że niby żyjesz dla tego potomka? Och, cóż za altruizm. Dorabianie ideologii poziom ekspert.
wbrew pozorom faceta też nie jest łatwo znaleźć. Niby im nie zależy itd a jak przychodzi co do czego to im ego nakazuje potomka spłodzić bo Hur dur.
@Kynareth: To, chociaż pod to podciągnąłbym kobiety z Twoimi poglądami. W sensie, ja też słyszałem takie p---------e, no ale potem kobieta widzi, że gówniak to coś więcej. Że większość psiapsi ma gówniaka, że gówniak może im zastąpić jakiś cel w życiu, że
przychodzi co do czego i jednak zmiana zdania, bo ego.
@bezbekpol: wiem że tak jest. Niedawno zobaczyłam gdzieś jakiś komiks z rodzaju "childfree humor" i okazało się ze to repost posta sprzed 2 lat, i tam jakas śniada laska sie burzyła, że jej celem nie jest robienie dzieci i niech jej dadzą spokój, a na aktualnym profilowym ona z gówniakiem XD
@efilista: To miał być tylko przykład, g---o mnie obchodzi co kto o niej myśli i czy to wszystko fikcja czy nie. P---------e, że się żyje dla innych, gdy tak naprawdę ma się po prostu dziecko, to zwykłe bajkopisarstwo i dorabianie ideologii.
@Kynareth co kto lubi, nie moja sprawa. Ja tylko apropo tego, że ją r-------o. Znajdzie się jedna z drugą pro eko wege itp NIE NACINAĆ PORUT TYLKO NATURALNY i potem są takie kwiatki. Podejrzewam, że gdyby ją nacięli nic takiego nie miałoby miejsca ))¯_(ツ)_/¯
Ogólnie dodam, że wiele kobiet lubi koloryzować.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@schizma: XDDDDD
Idz i nie grzesz wiecej.
@Kynareth: To, chociaż pod to podciągnąłbym kobiety z Twoimi poglądami. W sensie, ja też słyszałem takie p---------e, no ale potem kobieta widzi, że gówniak to coś więcej. Że większość psiapsi ma gówniaka, że gówniak może im zastąpić jakiś cel w życiu, że
@bezbekpol: wiem że tak jest. Niedawno zobaczyłam gdzieś jakiś komiks z rodzaju "childfree humor" i okazało się ze to repost posta sprzed 2 lat, i tam jakas śniada laska sie burzyła, że jej celem nie jest robienie dzieci i niech jej dadzą spokój, a na aktualnym profilowym ona z gówniakiem XD