Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 160
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aleksandrett: good for you. Moja psiapsióła całą ciążę rzygała i szczała pod siebie jednocześnie, a na koniec miała cesarkę i teraz tylko umie powtarzać NIGDY WIĘCEJ NIGDY WIĘCEJ
  • Odpowiedz
@Kynareth nooo po cesarce to się nie dziwię, spotkałam jedną taką na polozniczym. Wszystkie po porodach naturalnych smigały, a tamta cierpiała kilka dni i brzmiała jak umierająca. Dodam też, że moja pochwa i inne organy działają i wyglądają jak wcześniej. Ale to zależy, jedna będzie srać i rzygać całą ciążę, z inna nie.

Ogólnie dodam, że wiele kobiet lubi koloryzować.
  • Odpowiedz
@Kynareth: rozerwanej d--y? Hemoroidów? Nie rozumiem Twoich życzeń i czemu chcesz, żebym miała rozerwaną dupę. Chyba nie do końca ogarniasz różnicę między układem rozrodczym a pokarmowym. No i hemoroidy ma całkiem spory % populacji, więc jest szansa, że ja też będę miała, choroba jak choroba, nie ma się czego wstydzić :)
  • Odpowiedz
@butelkaznakretka: Życie dla innych to poświęciła Matka Teresa, a płodzenie gówniaka to równie skrajny egoizm jak i niechęć do niego. Bo niby jak innym ma pomagać to, że masz potomka? Nijak. Aaa, że niby żyjesz dla tego potomka? Och, cóż za altruizm. Dorabianie ideologii poziom ekspert.
  • Odpowiedz
wbrew pozorom faceta też nie jest łatwo znaleźć. Niby im nie zależy itd a jak przychodzi co do czego to im ego nakazuje potomka spłodzić bo Hur dur.

@Kynareth: To, chociaż pod to podciągnąłbym kobiety z Twoimi poglądami. W sensie, ja też słyszałem takie p---------e, no ale potem kobieta widzi, że gówniak to coś więcej. Że większość psiapsi ma gówniaka, że gówniak może im zastąpić jakiś cel w życiu, że
  • Odpowiedz
przychodzi co do czego i jednak zmiana zdania, bo ego.

@bezbekpol: wiem że tak jest. Niedawno zobaczyłam gdzieś jakiś komiks z rodzaju "childfree humor" i okazało się ze to repost posta sprzed 2 lat, i tam jakas śniada laska sie burzyła, że jej celem nie jest robienie dzieci i niech jej dadzą spokój, a na aktualnym profilowym ona z gówniakiem XD
  • Odpowiedz
@efilista: To miał być tylko przykład, g---o mnie obchodzi co kto o niej myśli i czy to wszystko fikcja czy nie. P---------e, że się żyje dla innych, gdy tak naprawdę ma się po prostu dziecko, to zwykłe bajkopisarstwo i dorabianie ideologii.
  • Odpowiedz
@Kynareth co kto lubi, nie moja sprawa. Ja tylko apropo tego, że ją r-------o. Znajdzie się jedna z drugą pro eko wege itp NIE NACINAĆ PORUT TYLKO NATURALNY i potem są takie kwiatki. Podejrzewam, że gdyby ją nacięli nic takiego nie miałoby miejsca ))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz