Aktywne Wpisy
dziobnij2 +685
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Cztero0404 +85
Może #niepopularnaopinia i wyjdę starą babę patrzącą zza firany, ale ktoś powinien się w końcu wziąć za to kto faktycznie jeździ na tych kartach parkingowych dla niepełnosprawnych. Ostatnio przechodzę sobie obok jednej ze szkół a tam na przykład parkuje jeden z uczniów na kartę jegomościa o imieniu Czesław ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stoję sobie przed lidlem wysiadają jakieś 2 dziewczyny uśmiechnięte w okolicach 20 lat miejsce
Komentarz usunięty przez autora
osobiście to mam nadzieję, że kiedyś rodzina chociaż odpuści naleganie na dzieci, bo przez to każde spotkanie rodzinne = nagonka... (╯︵╰,)
@struga: powiedz im ze DLA NICH to radosc bo nie musza go wychowywac i odczuwac za nie. Chca wziac dla siebie tylko smietanke, to co najlepsze. Jak wampiry emocjonalne.
@butelkaznakretka: rozlewajac wiecej mleka podloga nie robi sie czystsza
@efilista: jakby to tak jeszcze działało... xD "no to przecież pomożemy, będziemy czasem brali malucha żebyście odpoczęli", "na starość kto się Wami zajmie jak będziecie sami" itp itd. miękkim grochem żelbetu nie przebijesz. :<