Wpis z mikrobloga

Czołem mirki, dzisiaj byłem pierwszy raz na tej słynnej #silownia i oczywiście czuję się jak na zamieszczonym gifie( ͡ ͜ʖ ͡). Mam pytanie do ludzi spod tagu #mirkokoksy o jakieś absolutnie podstawowe rady, nawet pokroju "kreatyna zrobi z Ciebie #!$%@?"( ͡º ͜ʖ͡º). Mam opcję testowania siłowni ile wlezie przez 7 dni za friko i chciałbym co nieco zapoznać się z tym miejscem. Za wszelkie rady będę wdzięczny. Głównie chodzi o trening siłowy, nie jestem ulańcem, 65 kg i BMI w normie. Za wszelkie nawet najmniejsze rady serdecznie dziękuję() A co do tej promocji to jeżeli ktoś jest zainteresowany, w siłowniach My fitness place, do końca sierpnia można przez 7 dni wchodzić ile się chce i korzystać ze wszystkich udogodnień. Oferta tyczy się tylko tych osób, które nigdy w ich siłowniach nie były.
shellu - Czołem mirki, dzisiaj byłem pierwszy raz na tej słynnej #silownia i oczywiśc...

źródło: comment_XicnEgrA7ODslGGZPtjT7Lnm3SIAGanm.gif

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
Jak chcesz sie zapoznac to pobaw sie kazda maszynką i stojakiem ale z głową. A dla początkującego to bedzie najlepssy trening zlozony z cwiczen wielostawowych. Moge polecic kanal TucznikTV i jego plan dla poczatkujacych. A dalej to sam szukaj i sie ucz z internetow a nie pytaj sie ludzi bo niezlych glupot mozna Ci jeszcze nawciskac (σ ͜ʖσ) SIŁA!
  • Odpowiedz
Najlepszym systemem na początek (i nie tylko) jest FBW.

@CamelCase: najlepszym systemem jest taki, który Ci pasuje. fbw robione ze łzami w oczach i ziewaniem da dużo gorsze efekty niż #!$%@? split z pomijaniem nóg, ale na pompie.
  • Odpowiedz