Aktywne Wpisy
Raisei-chan +13
#!$%@? 500 zł w błoto, no w sumie jak ktoś jest tak głupi jak ja żeby kupić starfielda to zasługuje na #!$%@? 500 zł echhh wiedziałam że tak będzie a i tak to zrobiłam
Runaway28 +8
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Problem wygląda tak, że ja (jako gimbus maximus xD) biorę internet hektolitrami (a to update na Steamie, a to oglądanie wideo na YT, itp.) i wlatuje lejek (mamy Plusa), a ponieważ mojej mamie też się to nie podoba (np. musi przesłać kolejki w swojej aplikacji raz na miesiąc i nie lubi jak jej to zajmuje pół godziny), i wiemy,że to oni bezdusznie zwlaniają internet (ludzie z Plusa, poza tym moi rodzice chyba zapomnieli przeczytać umowy zanim ją podpisali xD), więc mam pytanie: Do jakiego dostawcy internetu przejść? Ja osobiście dałbym LTE drugą szansę (światłowód odpada, bo mieszkamy na wsi), w postaci T-Mobile, bo słyszałem że nie są tak chamsy i (mimo tego, że mają prawo) nie wciskają lejków, ale moja mama chce wrócić do Orange, "bo tam było ok". Może i było ok, ale ze stabilnością, ale szybkość była mizerna nawet w stosunku do tego co oferuje Plus (bo jak nie ma lejka to szybkość dochodziła mi do 100/50 (down/up), więc dobrze. Ale ten lejek...;_; Kończąc, zadam kolejne pytanie: jakiego dostawcę WY byście wybrali będąc na naszym miejscu. Oczywiście jestem otwarty na inne propozycje
#internet
Jaki internet
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jestem_Tutaj: rozumiem twoją opinię.