Wpis z mikrobloga

Dobra mirki, testuje takie coś. Clomid 50 mg, proviron + witaminyXDDD x wszystko raz dziennie. Dzisiaj odebrałem wszystko z apteki. Ogólnie biorę bo zamułka + siłka + ciekawość. Możliwe, że teściu mi nawet nie podskoczy, bo jest na dobrym poziomie, lekarza trudno było przekonać, ale po znajomości trochę poszło, towaru na 6 tygodniu. Po 6 tyg robie ponowne badania. Plusujących zawołam za 6 tyg z wynikami. Proszę zatrzymać swoje wysrywy
Wyniki przed braniem
Testosteron 667 ng/dl
LH 4,9 mlU/ml
FSH 2,4 mlU/ml
+ dużo innych, ale wszystko w normie i ponownie nie będę ich sprawdzał.
Wiek 23
#mikrokoksy #silownia
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@amarantowy: rozwiń, słaba dawka kloma? więcej mi lekarz nie przepisz, teoretycznie dobrze, że chociaż to :) myśle, że to i tak swoje zdziała, bo fsh mam w dole, wiec może dobije do 900
  • Odpowiedz
@amarantowy: Chciałem wchodzić na bombe, ale zobaczę co da się "naturalnie" z mojego ciała wyciągnąć i pewnie bym wszedł, ale p------e undery, choć kumple bioro i rosną XD
  • Odpowiedz
@Jakubaty: Na pewno Ci sie poprawi libido, ale na wyniki na silowni przelozenia to raczej miec nie bedzie. Jak bys zamiast cloma dal tamox, to byl by fajny stack na naturalna wycinke i nabicie, pozbawienie sie tluszczu z klaty itp
  • Odpowiedz