Aktywne Wpisy
masternodeBTC +349
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
r5678 +127
#motoryzacja
XD grubo pod deklem
Kup sobie samochód którego nie możesz tankować, odwalaj szajs aby go ładować. codziennie baw się w owijanie workami foliowymi przedłużaczy i portu ładowaniu, musisz tez mieć specjalnie kupkę kamieni do zabezpieczenia kabla, który swoją drogą na chodniku też ktoś może przeciąć, albo jak ktoś Ci zajmie miejsce pod oknem, to musisz wyciągać zapasowe przedłużacze
Nie ma żadnych pieniędzy który ktoś musiałby mi płacić aby bawić się w
XD grubo pod deklem
Kup sobie samochód którego nie możesz tankować, odwalaj szajs aby go ładować. codziennie baw się w owijanie workami foliowymi przedłużaczy i portu ładowaniu, musisz tez mieć specjalnie kupkę kamieni do zabezpieczenia kabla, który swoją drogą na chodniku też ktoś może przeciąć, albo jak ktoś Ci zajmie miejsce pod oknem, to musisz wyciągać zapasowe przedłużacze
Nie ma żadnych pieniędzy który ktoś musiałby mi płacić aby bawić się w
Prawda.
Podziękował, że dostałem pozwolenie.
Prawda. Ale co to ma do tematu? Też pewnie łykasz leki jak chorujesz.
Nie przekracza, dopiero się rozkręcamy. Na wrzesień planujemy akcje "plusój lakukaracze na przerwie w podbazie"
Raczej pierwsze objawy katolibanu
Oj, jak się martwią o mnie. Miło.
Jestem pieniaczem jednak.
Ja za każdego co złoży intencje za mnie pomodlę się do szatana. Na waszym miejscu bym nie ryzykował. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/34470737/myslicie-ze-lakukaracza--ma-ze-soba-jakis-problem-/
#bekazkatoli
Oryginalne tagi #rakcontent #zalesie #czarnolisto #bekazpodludzi #bekazlewactwa #psychologia #pomocy
xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@lakukaracza_ No i mamy pierwsze trafienie w katobingo. XD
a stephen hawking to nie wiem co ma do chrześcijaństwa, który teolog katolicki się z nim zgadza?
chyba że bait to śmieszny nawet
@lakukaracza_: bo to nie było kierowane do Ciebie, a o Tobie - czy inni mają podobne spostrzeżenia i podejrzenia do moich. Mają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lakukaracza_: ja się dziś za Ciebie pomodliłem, serio
@Faiko: Wystarczy, że zadasz sobie najważniejsze w życiu pytania: kim jesteśmy, skąd przybiliśmy i dokąd zmierzamy?
Inteligentni ateiści zadają sobie te pytania. Np. Stephen Hawking na pytanie skąd się wziął świat odpowiada, że istnienie świata wynika z teorii wieloświatów. Może to idiotyczna wiara, ale jakaś jest. A #
. To że ktoś na te pytania odpowiada prosto (kim jesteśmy?zwierzętami,skąd przybyliśmy? ewolucja i już)to nie znaczy że sobie nie zadał tych pytań
To ja wolę mieć nic a nie "idiotyczną wiarę".
No wielkie mi gówno to że się nie wymyśla na siłę kiedy rozum podpowiada że niekoniecznie wszystko musi mieć powód.
Mówisz? Ale termin #gimboateizm doskonale opisuje ignorantów, którzy są dumni z tego, że nie zadają sobie trudnych pytań.
Ateizm w wykonaniu Hawkinga to próba odpowiedzi na pytania: "Skąd się wzięliśmy, skąd się wziął świat?" i nieudolna, bo nieudolna, ale przynajmniej jakaś próba odpowiedzi na te pytania.
A jak zapytasz tutaj typa, który się ślini do tagu #bekazkatoli : "a ty, co uważasz, skąd się wziął świat? co sądzisz o teorii wieloświatów?"
W nauce nie ma czegoś takiego jak "przypadek". Może być rachunek prawdopodobieństwa.
Ale w sumie udzielając odpowiedzi "przypadek" jesteś blisko odpowiedzi, którą udzielił Hawking, który wierzył w wieloświaty.
Teoria ta jest prosta, ale zarazem elegancka. Nawet z tym nie handluj.
@marekrz: Zadają i to o wiele więcej od teistów.
Być może są tacy, ale raczej nie na wypok.pl pod tagiem #bekazkatoli
A Ty, co sądzisz o teorii wieloświatów?