Wpis z mikrobloga

oczywiscie ze nie ten sam, duzo gorszy sciek...

@siodemkaxx: A jednak porównujesz wyborczą wprost do TVP, jakby należało się po obu mediach spodziewać tego samego poziomu.

mogą sobie pisac co im sie podoba,

A ludzie mogą wytykać im hipokryzję.
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: Masz, pomogę Ci znaleźć różnicę w tych dwóch artykułach. Ja rozumiem, że dla kogoś czytającego "media niezależne" dziwne może być, że dwójka różnych dziennikarzy może mieć dwa różne zdania.

Ba, wyobraź sobie, że Ci manipulanci z Wyborczej często wręcz sami prowadzą ze sobą polemiki na łamach gazety! Kto to słyszał! Jak niby wtedy czytelnik ma wiedzieć co ma myśleć, jak mu redaktor dokładnie nie powie?
rzep - @LawrencezArabii: Masz, pomogę Ci znaleźć różnicę w tych dwóch artykułach. Ja ...

źródło: comment_OT5XJkrD8FPR2ZpJ2C3RUJby3EbN4OsM.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@oscarus: za "peło" kupili nowoczesne samoloty, używane czołgi od Niemców, Polska miała ludzi w NATO, na sensownych stanowiskach.

Za PIS: żółnierze nie mają nawet mundurów, kolejne przetargi istnieją tylko w mediach - mieli kupić drony, helikoptery - co się nie udało.

Więc różnica
  • Odpowiedz
Masz, pomogę Ci znaleźć różnicę w tych dwóch artykułach. Ja rozumiem, że dla kogoś czytającego "media niezależne" dziwne może być, że dwójka różnych dziennikarzy może mieć dwa różne zdania.

@rzep: Ależ oni mają jedno zdanie, wedle którego bezcześcić katolickie cmentarze można, a żydowskich nie.

Czemu fałszywie zakładasz, że oni nie są hipokrytami i obrońca cmentarza żydowskiego broniłby tak samo cmentarza katolickiego?

Jeśli jest jak piszesz, to czemu Krzysztof Łakwa nie
  • Odpowiedz
@oscarus: @Sagitarius: @AurenaZPolski: @Lawrence_z_Arabii @przesympatyczny_pan: Pisowym propagandystom zwracam uwagę na manipulację, zresztą standardową. "Co wam uczyniła Polska, że zostawiacie ją tak bezbronną?" to słowa Macierewicza z 2016 r i zostały użyte tu specjalnie. Autor nie odnosi się do sensu parady, tylko do decyzji politycznych Antoniego, czyli chaosu, niespełnianiu obietnic, masowych zwolnieniach zasłużonych ludzi i braku nowego sprzętu "Nie wiadomo, co polska armia kupi
  • Odpowiedz
Ależ oni mają jedno zdanie, wedle którego bezcześcić katolickie cmentarze można, a żydowskich nie.

@Lawrence_z_Arabii: Nie, nie masz na to dowodów mój "naukowcu wiary". Masz dowód jedynie na to, że dwóch różnych dziennikarzy może mieć inny pogląd na takie rzeczy.

Czemu fałszywie zakładasz, że oni nie są hipokrytami i obrońca cmentarza żydowskiego broniłby tak samo cmentarza
  • Odpowiedz
Nie, nie masz na to dowodów mój "naukowcu wiary". Masz dowód jedynie na to, że dwóch różnych dziennikarzy może mieć inny pogląd na takie rzeczy.

@rzep: Mam za to dowody na to, że ten co się odezwał przy okazji bezczeszczenia cmentarza żydowskiego siedział cicho w przypadku cmentarza katolickiego.

Jeśli komuś zarzucasz bycie hipokrytą, to po twojej stronie leży ciężar dowodu. Nie wiedziałeś
  • Odpowiedz
Mam za to dowody na to, że ten co się odezwał przy okazji bezczeszczenia cmentarza żydowskiego siedział cicho w przypadku cmentarza katolickiego.

@Lawrence_z_Arabii: Jaki masz na to dowód, że się nie odezwał? Bo braku opublikowanego tekstu w gazecie, to akurat nie jest od niego zależne.

Dowodem jest brak analogicznego artykułu gdy robiono sesję na katolickim
  • Odpowiedz
Bo braku opublikowanego tekstu w gazecie, to akurat nie jest od niego zależne.

@rzep: Tylko od redakcji, która przepuszcza teksty wyłącznie w obronie Żydów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie, nie jest. To nie jest
  • Odpowiedz
Tylko od redakcji, która przepuszcza teksty wyłącznie w obronie Żydów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Lawrence_z_Arabii: Od lokalnej redakcji. Tekst krytyczny był opublikowany w Kieleckiej redakcji na temat wydarzenia w Kielcach. Ciężko, żeby pisali o wydarzeniach we Lwowie.

Jakbyś nie zauważył, to
  • Odpowiedz