Aktywne Wpisy
fatoom87 +1000
Tez macie tak, że z wiekiem co raz mniej ciągnie was do alkoholu?
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Beszczebelny +167
Obczajam ten kalkulator "kredytu 0%" i się śmieję xD
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
Jak wielki trzeba mieć ból dupy, jak bardzo trzeba być zdesperowanym, żądnym atencji frustratem, żeby codziennie od rana do wieczora spamować portal ze śmiesznymi obrazkami Wypok PEEL gównowpisami o tym, jak bardzo Boga nie ma, katolicy to podludzie, a Polska to ciemnogród. xD
Ostatni sprawiedliwy zmuszony do niesienia kaganka oświaty. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I ten obrazek w tle... Czaicie: mgławica, KOSMOS - N A U K A! xD
Żeby było zabawniej, jest to mgławica NGC 2174, znana także jako Głowa Małpy.
@Trolljegeren: ling
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie lubię go?
Czemu miałbym go nie lubić? Nie znam go osobiście
Mam ból dupy?
Nie mam, bo i powodu do tego także nie mam.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wyrażaj się. :)
@Trolljegeren: tylko sobie pokasuje komentarze bo co mi będą psuć narrację
Smutny jesteś człowieku
I to pisze pod postem stworzonym, żeby nałżeć na temat kogoś innego bez podania żadnych konkretnych argumentów.
No ale czego ja oczekuję, bądźmy szczerzy...
Nie każdy wulgaryzm musi być kierowany "do kogoś".
Cieszę się, że jednak starasz się to robić. Trochę sobie przeczysz, ale to nie szkodzi.
Kłamstwo.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu